25

М, да ...

преди 7 години

До БранникЗащо ли изместваш темата? Уплаши ли се от произведено в САЩ - " Зловещ клоун "? Впечатляваща е емоция! : ))) Тръгна да стреляш на посоки!

24

Анонимен

преди 7 години

Все пак наближава хелоуин, те клоуните там са им все едно торбалан.

23

Бранник

преди 7 години

на долната руска вакханалия срещу США, ще ги информирам че москалските "хуси" снощи са отнесли един дебел бахур от United States Armed Forces, заради просовецките ракетки които изтреляха срещу USS Mason онзи ден, сега ше си търсят "радарките" на оня свят барабар с закапече- тата ( без пагони) мухахахахахахаххахахахаСлава на США, СЛАВА УКРАIНИ, слава ВСУгруз 200 за москалите!

22

Стоян

преди 7 години

Ще се правят на клоуни докато започнат да ги гърмят.И след това ще всичко ще отшуми.

21

Анонимен

преди 7 години

всичко което идва от америка е 'ценност'.тази държава е място в което се стичат световните отпадъци кой от кой по 'интелигентен'.защо всеки ден гинат хора и защо тази профашистка държава неспирно пали война след война .отговорът е само един демокрацията е просто парлама , лъжа и прикритие за безброй престъпления

20

Анонимен

преди 7 години

Както там, така и у нас, идват избори и се очаква нов клоун да води шоуто. Ще ги видим скоро.

19

Анонимен

преди 7 години

Abe to i nie si imame edin kloun, koito postoianno si go izbirame-vece dva mandata,no ot kakto izprazni zdravnata kasa i gushna 30 000000000..., mai ni e nalazil......"Зловещ клоун"...

18

до ?

преди 7 години

Според мен всичко си е навързано. Както и с тероризма, огромна част от хората са се наели отговорно с това нещо и получават пари и облаги така и разни нямащи нищо общо психопати се увличат от идеята и се включват с някой атентат след кратичко вербуване. Тук сигурно е същото, но идва въпроса от къде и защо стартира... До колкото знам е плъзнала и в Европа тази мания

17

?

преди 7 години

Дали наистина някои рецидивисти и маниаци са използвали клоунско облекло и маски, а после майтапчии са започнали да им подражават, или просто в магазините за маскарадни костюми има много залежа стока от типа "клоун" и сега, с оглед на наближаването на Хелоуин, се създава тази психоза? Защото, бъдете сигурни, сега хлапетиите ще се изпотрепят да си набавят точно такива костюми!

16

слабаци

преди 7 години

Е защо не качихте поне няколко снимки от истинските случаи, в нета има много материал. Качили сте най-обикновенни снимки на клоуни, коиито нямат нищо общо със случаите.

15

до Виготура-2

преди 7 години

Не се изразих съвсем правилно. Тексас е нещо като стереотипа за Перник. Защото там наистина има ужасно много опасни, пияни, бесни селяни докато хората, които познавам от Перник са доста читави и се извинявам на тях!

14

оня от северозападо

преди 7 години

То добре че са зловещи клоуни , а не са зловещи джихадистчета с некви поясчета , че тогава ще има насира на ***....и голямо БУМ..

13

до Виготура

преди 7 години

Да, Тексас е нещо като нашият Перник. Там ако някой е посмял да се прави на клоун сигурно е бил бит, и т.н.

12

Виготура

преди 7 години

Случайно да сте забелязали, че в Тексас няма сигнали за клоуни-нападатели?

11

Анонимен

преди 7 години

Проблема не е Тиквата или кой се кандидатирал за президент .... Проблема сте ВИЕ, които ги избирате и все някой друг ви е виновен, както в случая.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен4Да, и двата случая става дума за Баба Яга, нали?Забележително, и двете са по-красиви отколкото умни

9

321

преди 7 години

Пуст селски път, фаровете светват, а насреща... Хилъри Клинтън! :DDD

8

Мутраген

преди 7 години

А на бой носят ли?!;))))

7

Webley revolver

преди 7 години

Поредното доказателство, че в САЩ мнозинството от хора за бавноразвиващи. Такива социални феномени виреят само сред ***.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..a у нас зловещите клоуни се кандидатират за президент... Както и в Щатите....