40

Бай Колю

преди 7 години

Министърът обаче не коментира ваканцията, която си отпусна парламентът от днес заради президентските избори, като каза единствено, че сме "парламентарна република". Изборите са празник и това е "дълъг уикенд".

39

Анонимен

преди 7 години

Пълна гъдулка е тази.

38

Анонимен

преди 7 години

Няма да има нищо, Премиерът го каза "*** матрял"

37

СМЕТКА

преди 7 години

За сметка на това всички Работници получават отстъпка от Данъка си през 2017 година .Отстъпката е в размер на 0, 6 лева годишно . Задължително е да имате сметка в Банка с такса управление 50 лева годишно , Такса превод 10 лева .И Черешката на Тората - от 1 януари се увеличават Удръжките от заплатите с 12% годишно .Моето мнение е че през месец Март 2017 година ще има Граждански Протести от Новите Данъци и по-високите цени на ел и топло енергията . Познато преди няколко години .

36

Анонимен

преди 7 години

Депутатите не работяти през работно време, така че няма значение каква им е ваканцията. Вижте само парламентарния контрол. Само който задава въпрос идва, другите "рботят" върху себе си.

35

не-пенсионер

преди 7 години

До "пенсионер": Какъв ти е проблема на теб? Че бабата ти не ти дава да работиш? Ако някой пенсионер работи, естествено че ще получава заплата. А пенсията той вече си я е отработил и ще си получава и нея.

34

пенсионер-

преди 7 години

Госпожата Русинова е доволна идеята и за почивките съвпада с работодателите нотези почивки на депутатете които при липса на кворум няма заседание но получават заплата.Искам да я запитам дали е доволна от изменението и допълнението на КСО чл.69 параграф 49-50 от ПЗР ЕДНИ ДА РАБОТЯТ без да освобождават р.м.и Хем пенсия хем заплата

33

възмутен

преди 7 години

Как не ги изсрам при толкова безработни хора нашите парламентаристи не стига че нищо не правят в парламента на всичко това след дългата лятна отпуска отново месец платен предизборна отпуска.Срамувам се от такива законо творци които нарушават конституцията.

32

Praons

преди 7 години

Sega e idealnoto vreme za obstonationalna bg stachka za uvelichenie na trudovata pochasova stavka v rbg - da stane kato v Belgia iskali g-n Stanishev i kolegite mu ot PES.

31

пак ли ще ги изберат

преди 7 години

Такива като тая калинка са винаги доволни когато обслужат нечии интереси и червената тетка Цеца е била доволна при Тато ,а сега е още по-доволна при тиквата . Важното е тЕхното да не се губи.

30

Наблюдаващ

преди 7 години

Социалният министър е доволен от недоволството на обществото.България?Познахте!

29

Анонимен

преди 7 години

ОТ КОЙ ЛИ КРЪСТОПЪТ СА Я ПРИБРАЛИ?

28

Дони

преди 7 години

Ами, е прав, какава е тази ваканция за Дупетатите? Те да не са учителки? Ако искат да правят промени в почивните дни, да се огледат към Норвегия,Япония, Китай. Август месец цяла Норвегиея е в отпуск, в Япония имат "златна седмица", в Китай нова година(целия февруаи) ...В БГ може да се намери месец удобен за всички и тогава "бизнеса" няма да палаче.

27

Анонимен

преди 7 години

Тази ще пее в дует с цецка - цъфнал герб

26

Анонимен

преди 7 години

ИДЕЯТА И СЪВПАДА ЛИ С РАБОТЕЩИТЕ?Тях попита ли ги някой?

25

Анонимен

преди 7 години

Нещо не мога да ги разбера работодателите. Нали още през декември МС взема решение как ще се сливат и отработват дните през следващата година. Това не е ли предвидимост ?!?

24

валентина

преди 7 години

престанете да се заяждате за някакви си точки и запетайки,ами си вдигнете дупетата и на стачка.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26какъв точно ти е проблема?

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА може би не ти се обаждат, защото и граматичните правила не знаеш.

21

Анонимен

преди 7 години

мизерията така ни е стъпила на врата,че ни е страх да мръднем,живея с един човек и имам поне покрив и хляб,и за това в джобс бг,съм написала,че търся работа,с определените от кодекса на труда часове,празниците двойно,извънредни се заплащат,отпуски и така,а познайте дали някой ми се е обадил?НЕ,защото АКО всички си спазваха закона и кодекса,нямаше да им е проблем,че аз искам нещо,което те си спазват,ало ти горе,министърката,чети чети,че примери много,ама няма КОЙ да ни чуе.