19

дориан

преди 7 години

джулс е като онези макета в казармата -ако трябва ще открадне нашивки,но ще си тръгне с тях само и само да се перчи стях.ама на всяка цена трябва да си иде с нашивки иначе няма да се ожени,ама на всяка цена.ако трябва и *** ще направят .надула се е като плажен душек.колкото и да се пъне по щура ще стане но по красива не. с оня пернишки скукондрил са си лика прилика,еднакво злобни и *** .да всемат при тях оня женчо,,викинга'' този *** дето все реве,че му е студено,неудобно.

18

Ано

преди 7 години

До АнонименТези кобри прости селянки да си премерат злобата с емигрантите в София и можи би те ще им оправят усмевката и физическото неудволетворение.Никакво възпитание ,наглос,арогантнос от двете кандидатки да станат извесни пернишката *** и патриотичната Юла кжято няма право да размахва знамето.Да размахва знамето тя трябва да е символ на някаква добродетел .Те са носител на длото то е изписано на лецата им.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТези кобри прости селянки да си премерат злобата с емигрантите в София и можи би те ще им оправят усмевката и физическото неудволетворении

16

андро

преди 7 години

До Анонименмъни, мъни, мъни - трябва да е позакъсала затова се е записала във фермата. С нищо не блести като известна , макар да не съм чувал за нея.Мяза ми на ш...рантия, пък и това което прочетох за нея в блиц го потвърждава.

15

1

преди 7 години

От Злоба, която изобщо не крие това "Маке" би се охапала по задните си части, само за да изпъкне, защото не може да се нареди до известните. В нея няма - "в което мисля никой не се съмнява" красотата на доброто и разбрано миловидно момиче, каквито са известните.Но за съжаление злобата винаги загрозява..

14

g

преди 7 години

До Анонимен 14Кое им е достойното на "неизвестните"?! Тотална липса на възпитание, страшно много комплекси и безгранична злоба, избиваща в агресия. За съжаление това ни е 90% от нацията. Всеки ден ги виждам по улиците и пътищата - невъзпитани, вулгарни, агресивни, злобни, за най-малкото налитат да се бият, ако ще и те да са виновни. Жалко е да въждаш по кръстовищата млади жени, на които жилите по вратовете им ще изхвръкнат от злобните им псувни и закани как щели да ликвидират тоя и оня.

13

Анонимен

преди 7 години

.да .го. ду.ха Фермата !

12

Emerald Lawyer

преди 7 години

Гери не е злоупотребила с нищо напротив режисьорите са тези проектирали умишлено игра с изотонично статично напъване знаейки предварително по неофициални канали ,че Гери Дончева е претърпяла операция и има здравословен проблем и ,че няма да издържи,което доведе до застрашаващо живота на Гери отваряне на гинекологична рана с неконтролируемо кървене,което за мен е класическо криминален казус за адвокат Марковски

11

Мениджър IT

преди 7 години

Кой може да *** на малкият пръст на Гери Дончева за мен тя е най добрия играч на жените напусна щото предаването е опорочено аз отказвам да гледам подобни манипулирани простотии дето блестящ умен искрен и прекрасен играч се елиминира за да останат нереализирани в живота дребни сел.янки с.винари чистачка гоцеделчевска шивачка, Ася,държавна никак.вица анорексиa американска кифл.а и мамина аутсайдерка Гери Д.се представи блестящо и достойнo Тя е човек,а вие как си гледате мутритe сутрин

10

джун

преди 7 години

"Юлияна ! - едно прямо,чисто Българско момиче"ти луд ли си - тая като погледне огън палина времето са ги горили на кладатадалече от такива!!!

9

Dinosaurus

преди 7 години

Гери, чичовото, ти имаш ли връзка с главния мозък? "Аз бях искрена..." Какво искрено има в това целенасочено да изместиш някой кандидат, който в момента е в по-добра здравословна кондиция от теб, като скриеш, че имаш лекарска забрана да се претоварваш? Това си е измама и недостойно поведение спрямо останалите участници и зрителите - формат като Фермата не е санаториум, театър или игра на късмета. Пък с големите приказки и превземки още повече отвращаваш и отблъскваш! Отделно, как си "известн

8

Случаен

преди 7 години

Гери, те лекарите добре са ти казали, че не бива да злоупотребяваш със здравето си. Но, когато човек е алчен за слава и си мисли, че ще има компромиси и така ще спечели, то така не става. Преди всичко с кой акъл си тръгнала след операция да участваш във такъв формат. Всичко е по желание, така че пощада няма. Сърди се на себе си, а не на Юлиана, която игра честно и почтено. Срещу когото и да застанеше щеше да е същото. Пожелавам ти скорошно оздравяване и цени здравето си!

7

nina

преди 7 години

От "Фермата" гледам само състезанията в неделя-по това време обикновено няма добри филми.Не й прави чест на манекенката, че злоупотреби с операцията си, за да излезе "достойно" от предрешената битка. "Здравето ми е по-скъпо..." Ами, тогава, защо изобщо започна играта? И какво правиш при това положение във "Фермата" - нали лекарят ти е казал,че раната от операцията ще заздравее през 2017 година?!Не се извинявам за "ти"-то!

6

Анонимен

преди 7 години

Аз пък я чакам да се появи в,,Плейбой",след тъпата реклама със сиренцето,остави в мен впечатлението, че жената има много,какво да покаже, че и да даде...за интервю не съм примрял.

5

Анонимен

преди 7 години

Честно за първи път чувам за Гери Дончева. С какво се занимава?

4

Анонимен

преди 7 години

Говори Баш Бай Брадър от кравефермата: Алооо, бастуниии що не теглите една май.на на Кънчев, Андрейчо и Иванчо и повече да не се излагате, бе, бас.туниии???

3

Атанасов

преди 7 години

До Анонимен И на мен ще ми е интересно да го прочета...мисля си , че ще е структуроопределящо за културния ни живот в следващите поне 6 месеца :)

2

Анонимен

преди 7 години

Заслужена победа на Юлияна ! - едно прямо,чисто Българско момиче.Гери, каквото и да е трябваше да и признае победата и достойно да и стисне ръка, а не номера ,,,,, вечеринки.

1

Анонимен

преди 7 години

Значи място не мога да си намеря от нетърпение да видя интервюто на Гери Дончева ..разбириш ли!