Снимка: bTV

След Крум Савов и Елен Колева, пореден участник от известните напусна "Фермата". Гери Дончева отпадна след драматичен дуел с Юлияна.

В следствие на скорошна операция, в четвъртата битка, Гери Дончева прокървя и играта бе спряна. След преглед и изрична препоръка от лекар да не продължава участието си, Гери все пак намери сили и предложи да продължи с битка номер 5.

"Не искам опонента ми да остане с впечатлението, че не искам да се боря", обясни предложението си Гери. Това предложение бе отхвърлено от Юлияна под претекст, че здравето на Гери й е по-важно от играта.

"Не съм подценявала Гери, можех да избера по-слаб играч. За мен Гери е играч с голяма сила и мисля, че e един от силните играчи във "Фермата". За мен беше чест да бъда на една арена с теб", сподели Юлияна.

На сбогуване с участниците на арената за дуели, Гери се обърна към тях с думите:

"Всички, които се изказаха не много позитивно за мен. Съжалявам, че съм оставила такъв отпечатък у вас, за малкото време, което сме имали да съжителстваме тук. Аз бях искрена, бях себе си. Стоян е моят номер 1 в това предаване. Желая му да спечели и да сбъдне мечтата си за трето дете".

Очаквайте по-късно през деня интервю с Гери Дончева за Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase