24

От 2стола кристалина

преди 7 години

се тръшна на земята. Впрочем тръшнаха я Меркрлина и Бойко.Радвам се че не се представи добре.Тя няма добиестта и финеса на Бокова.Във ООн-то неминават такива селски номера.Нооо Борисов си мислвше че като е нашенка от село по вид и манталитет и щом Меркел е звъняла на Путин всичко ще е наред.Да ама не!Русия да се остави на Меркел да води хорото.Малко им е шамара и гаврата.Сами да си изберат наказанието! Вярвате ли че ще си подадат оставките?Нахалството няма граници.

23

Анонимен

преди 7 години

При заплахата ГЕРБ и Бойко Борисов от името на България да издигат на всяко следващо гласуване нов кандидат (Кристалина Георгиева, Румяна Желева, Калина Илиева, Цецка Цачева, Цветан Цветанов, ....., Съвета за сигурност набързо се обедини около кандидатурата на Гутериш. Разбираемо е - там не искат цирк ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 7 години

До Гудьо Съчмалиеве,поживели - увидели !

21

Анонимен

преди 7 години

напълно очаквано развитие

20

Анонимен

преди 7 години

Кой ще избере некакви задръстенячки от некаква задръстена държава,

19

Анонимен

преди 7 години

Въобще не проумявам какво прави името на тази жена сред кандидатите за Ген. серетар на ООН. Та тя у нас е провал, а се запътила да ръководи ООН!! Още от началото го приех като тъпо съчинен виц. После, някой сериозно ли смята, че българка би могла да оглави тази авторитетна организация (и която и да е друга )?! Лидер на ООН от най -бедната и социално изостанала страна в Европа?! Значи, ние не можем проблемите в собствената си страна да решим и да изберем кадърен, свестен и авторитетен лидер (щото всичките се провалиха ), а сме тръгнали света да оправяме!..... хахаха. Е кой ще приеме България

18

Гудьо Съчмалиев

преди 7 години

Тази бохча на въпрос на журналист, какъв ще е резултата от гласуването нагло, самодоволно и подигравателна отговори : "Поживем, увидем !" Е, как е стрино ?Доживяхме и видяхме - унижение и резил за страната ни заради шепа отцепродавци и ***, слуги и изтривалки на чужди господари !

17

Фронто

преди 7 години

Към:Всички нормални държавни глави;Всички нормални държави;Всички нормални граждани на общата ни планетаСПРЕТЕ издръжката на алчната и безсрамна синекурия наречена ООНДори е обидно да коментираш : Да се натискаш да си плащаш,та да могат петима юнаци 'вета'да ти слагали,да правят с теб каквото си искат и то дефинитивно-все едно 'по рождение' 200 държави са слабоумни!Отказвам да живея в такао рганизиран свят! Н а с т о я в а м бъдещият ми Президент да зачете волята ми! Ха да видим новия!

16

Анонимен

преди 7 години

Навремето,, фолкдивият" Константин, замалко не станал зет на леля Сталинка, вие си правете сметка колко ,,висока топка" е. Според мен цялото и излъчване говори, че би станала прилична домашна помощница.

15

Анонимен

преди 7 години

Кристалинка допусна дсве сериозни, фатарни грешки - първо яви се с фалшиво име, а не с истинското си Сталинка. Второ, вечерта преди изслушването и, тъй като огладняла много, изяла цяла тенджера боб със зеле. зелето било малко прокиснало и стой та гледай на изслушването каква артилерия е гърмяла в ООН-то! Чак коридорите се одмърдяли!

14

Анонимен

преди 7 години

Тая няма ли да пукясва скоро?

13

viovioi

преди 7 години

Да, голяма излагация. А изслушването = пълен провал. Толкова празни приказки изприказва, че си спраях ТВ-то. Безобразно нещо.

12

Анонимен

преди 7 години

Кристалинка след тази излагация би трябвало да се отегли и от ЕК и да ходи да си гледа внучетата в хАмерика

11

Анонимен

преди 7 години

каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.Кристалинка сама се изложи като изсъхнала кифла. Но няма нужните умствени способности да го проумее.Цял свят й се смее.

10

срам

преди 7 години

Всички ни се чудят и ни се смеят как собственото правителство съсипа успешния си кандидат и направи невиждан цирк.

9

911

преди 7 години

До Анонимен-какъв човек на путин да оглавява ООН след като той самият веч 12 години командва ООН.

8

кОй

преди 7 години

Комунисти, консомолци, пионеери, от един и същи срой. Управялват и се сменят и разменят се в правителства безброй.А младите са глупци и мишки!

7

еделвайс

преди 7 години

Тази госпожа не биваше да излиза на сцената по този начин. Начинът беше унизителен отвсякъде. Как се осмели, не знам?! Кой каквото си търси-ще си намери. Народът някога го е казал като поговорка, и не вярвам тя да не я е чувала. Политиците обаче НИКОГА не се вслушват в народната мъдрост. Е?!

6

Пепо

преди 7 години

Не е удар -победа е!За 5 дни -5-то място!А ако бяха 10 дни?-10 -то място щеше да е сигурно.Митов да напусне МВнР! Некадърник е и лъжльо!

5

А така!

преди 7 години

Неописуемо-подлата твар Кристалина,отпътува за там,където и е мястото-на бунището.