10

Анонимен

преди 7 години

"лекарите защо не издават касови "В повечето ДКЦ дори не се влиза при специалиста без касова бележка, закачена за направлението за преглед. В болниците също се издават. Някои джипита вероятно не издават на всички пациенти. Нищо, сега ще вземат отпечатъци, ще пишат, ще смятат. Ако сложат за министър някой танцьор - и хоро ще играят. Всъщност аз очаквам само да ме лекуват.

9

мадам Йети

преди 7 години

"мед.бележка всеки може да подправи"Време е децата да разберат, че фалшификаторът трябва да има компютърна грамотност.

8

доктор Менгиме

преди 7 години

Амбулатореният лист да е с кичур от косата на ученика , взет в лабораторни условия в лаборатория на човек от "наши хора". Не е достатъчен пръстов отпечатък.

7

Анонимен

преди 7 години

Каква лекарска тайна?Тази бележка ще послужи само пред директора за извинение на отсъствията.Никой друг няма да я чете,и кой ли го интересува .Това са глупости и оправдания.А мед.бележка всеки може да подправи.

6

анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Докторът по право и Министър на образованието Кунева е заета с наредбата за мултикултурното възпитание на децата...

5

Мдааааа!

преди 7 години

Това с амб лист е тъпотия. Мед бележка с печат на лекаря е достатъчна. Някой спомена и касова бележка - да и касова бележка. Впрочем, лекарите защо не издават касови бележки?! Случайно ли никой не ги контролира, или неслучайно?! Москоооов?! Борисов?!

4

Анонимен

преди 7 години

Поредното недомислено предложение от група бюрократи в МОН, които не си заслужават заплатите. А минисърът къде гледа?

3

Kask

преди 7 години

Niama kasova belejka? :-) Niama dokazatelstvo za posestenie pri doktera...:-) Niama izvineno otsastvie, niama garancia, niama reklamacia.:-)

2

Какви тайни?!

преди 7 години

В *** общества тайни нема нали всичко се споделя във фейса

1

Анонимен

преди 7 години

Само с Епикриза от специализирано психиатрично заведение (лудница) да се извиняват отсъствията. Без това кой нормален ще посещава тези училища.