43

Дър

преди 7 години

Германски ислям! А що не арабско християнство?

42

Веско

преди 7 години

До Анонимен 50Първо, не са атентати, а инциденти с болки или разстроени хора!Второ, решихме да не им се дава гласност, защото притесняваме коренното население и правим излишна реклама.Трето, интересни са първите няколко, после става ежедневие и се свиква. В Израел има всеки ден, ама не се чуват много.

41

Мънго Джери

преди 7 години

Политиката на Германия за бежанците си е типичен пример за социална "бомба със закъснител". На кратко, чиста форма на глупостта.

40

taka e

преди 7 години

До Емигрант Така е. Но това е заложено в исляма като религия, особено в този див архаичен средновековен вариант в който с практикува от повечето новопристигнали мюсюлмани. По принцип, те помагат само на хора, които са мюсюлмани, и всички други са ***. Това се възпитава в децата им от малки.

39

Анонимен

преди 7 години

Наскоро говорих с един германец и той каза нещо много интересно - ако правителството иска да има поне минимален шанс да интегрира тази ***, трябва да започнат активно да образоват проповедниците им. Онези са свикнали за всичко до тях да се допитват и те като хал хабер си нямат от германското общество, съответно си карат по старому. Друг е въпросът, че вече и за това май е късно - критичната маса или е, или много скоро ще бъде стигната, та скоро и баба Меркел ще трябва да ходи на джамия...

38

Анонимен

преди 7 години

Много вярно 53, всички виждат как НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ чужденците мюсли, само германците не искат да си го кажат на глас, че нацията им бавно и сигурно се подменя с азиатски питeци. Трябва ние, тези които го виждаме да им го набиваме в кpaтyнитe на тези, които се правят' че не виждат.Някой с друга идея?

37

Емигрант

преди 7 години

Живея в Германия и наблюдавам внимателно детайлите. Мюсюлманите нямат никакъв интерес към немската култура. Не посещават църкви и замъци,избягват немска традиционна кухня,пазаруват си от техните турски или арабски магазини,не празнуват немските празници и на всичкото отгоре се отнасят и с пренебрежение към немците!! Единствено с удоволствие ползват социалните призобивки. Децата ми учат в немско у-ще и германчета почти няма?? Вие преценете накъде отиват нещата.

36

Анонимен

преди 7 години

Германски ислям, как звучи само. На тоя от снимката ич немаше да му се нрави подобен изказ.

35

Мдааа

преди 7 години

Късно е либе за китка!

34

Анонимен

преди 7 години

Днес няма ли някъде aтeнтaт? Как се е минало без...Цяло чудо е, че няма.

33

Анонимен

преди 7 години

Този дермоед който се пише василев някой преди мен хубаво го е "нахранил", браво!Опитва се да дразни хората с глyпocтитe си, за стотинки.На такъв; пълно безразличие, нито плюс, нито минус.

32

Анонимен

преди 7 години

Според статията шмеркелица искала да помогне на Гърция и Италия и затова приела милион -станци. С което пак според статията е постигнат обратния ефект, т. е. напливът се е увеличил. Тези хора като живеят в центъра на Европа и цивилизацията мислят, че всичко е цивилизовано и възпитано. Те си нямат и най-малка представа, че с дивaк трябва да се отнасяш по дивaшки, защото те друг език не разбират. Многовековноят ни опит с турците го е доказал. Те пуснаха вълка в кошарата, а сега се вайкат.

31

гутен сабален

преди 7 години

Това е началото на края на западна Европа.

30

Анонимен

преди 7 години

Добро утро. Отне им почти сто години да се светнат че нещата за които се е борил мустакатия са правилни.

29

ODESSA

преди 7 години

Арийската раса е от иранското плато. Персите. Огнепоклониците. Сега там е муслиманска ***. алах е велик нали?

28

Пълен абсурд

преди 7 години

"Той пише(Шойбле) още,че би искал да види появата на нов вид германски ислям,който да отразява разбиранията на живеещите в Германия мюсулмани,основан на германската либерална и толерантна система."Тоя да не живее на друга планета-това е постижимо само при 1-2% от имигрантите мюсулмани!Който е стока постепенно сам ще се откаже от исляма.Ама останалите ще се борят да го наложат като официална и ЕДИНСТВЕНА религия!И то с огън и меч!Политиката трябва да е проста,който иска да остане-отказ от ислям

27

Анонимен

преди 7 години

Когато падне мути ще бъде по бързичко извозването на плявата,и тя ще започне от Дрезден.

26

Анонимен

преди 7 години

Тия германци май са малко бавни? Тези неща всеки един *** в България ги знаеше и ги казваше още преди 2 години!

25

RUSSIA the best

преди 7 години

Бежанците са предизвикателство и за българите , но те , горките все още не го разберат !

24

Мучачос

преди 7 години

Добро утрооо.Най-после заработи и дясното полукълбо на политиците,че неконтролеруемата мюсюлманска мигрантска вълна е голям проблем.Скоро тия араби и пакистанци ще се капсулират,заедно с турските вече постоянно пребиваващи и "майка плаче,грамофон свири".Ще започнат едни метежи като във Франция и Англия и настъпва началото на края на арийската раса.После следва политика за Нов световен ред и телепортиране на всички мигранти по принципа "всяка жаба да си знае гьола".