118

88

преди 7 години

Борисов май иска вече да раздели властта,защото разбра,че многото власт води до провал и разгром на "партията"му.

117

Kатон

преди 7 години

Бойко не е изкарал един цял мандат за нищо до момента. Чак сега ли се сети че е дезертьорство?

116

Тъпанар

преди 7 години

...Народе! (казал го е В. Левски) Знаеш ли какво е БКП? Знаеш ли каво е ДС? А знаеш ли какво е ИПОН? А Знаеш ли какво е СИК? А Знаеш ли каво направиха с тази (да тази, с твоята държава)?А знаеш ли какво правят сега с нея? Станете бе хора - гласувайте! Това е единственото ви право - друго нямате...Защото иначе само това ще ни остане - да коментираме разни о.т.ре.пки и п.ре.стъпници по форумите...

115

Анонимен

преди 7 години

дезертирайте цялото народно събрание,че ни ПИСНА от тая мизерия нашата,и от това безразличие вашето.

114

Анонимен

преди 7 години

Ехеее бат Бойко, голем си! Всяко изказване виц става. Това за артилерията най-ми хареса - айде стреляй хахахах. Обаче тук виц, там виц, а държавата затъва, по-голяма корупция не е имало никога. Дори и по времето на ДПС, то вие си управлявате заедно с Пеевски, така че стига вече.

113

36912

преди 7 години

Ами хайде дезертирай, баце, отдавна те чакаме да се махнеш, че да диша народа по-леко. Вземи със себе си и Цв.Цв и Ц.Ц, че и те са същите олиго.френи като теб!

112

Анонимен

преди 7 години

Много се трие в този сайт и пак - нищо положително не се получава.

111

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ,ТИ ДОЛЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА С.А.Щ. НА СЪВЕСТА ТИ ТЕЖАТ НАД 129 УБИИСТВА ДОКАТО БЕ ГЛ.СЕКРЕТАР И ЗА ТЕБ РАБОТЕШЕ ЕСКАДРОНА НА СМЪРТТА.ЦАЧЕВА Е СЪЩАТА СТОКА.НАГЛА И БЕЗОЧЛИВА ,МНОГО ПОСЛУШНА.ПОЧТИ НИКОИ МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС.МОЖЕ БИ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ПОНЕЖЕ ТОТАЛНО ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ.ТОВА Е ВЪВ ВАШИЯТ СТИЛ И НАЧИН НА ОЦЕЛЯВАНЕ.

110

Анонимен

преди 7 години

Честита загуба, Баце!

109

122

преди 7 години

Извинете къде мога да повърна?

108

Анонимен

преди 7 години

Най - големия КОМУНИСТ е бате ти Бойко.

107

Анонимен

преди 7 години

Най- големия тежкар управлявал БГ.от както е създадена държавата.Това е Б.Б.

106

Анонимен

преди 7 години

До Гласувайте хора!Не трябва да се гласува "за всеки друг" а за един-два други. Защото, щом се гласува за различни "всеки други", гласовете ще се пръснат, а твърдият електорат на една партия си е постоянен и пак тя ще спечели, тъй като другите партии ще имат недостатъчно бройки, защото гласовете са се разпилели. Системата "който и да е, всеки друг" не върши работа, само ще затвърди избора, вижте от колко мно-о-ого гласували, хората са избрали вечния печеливш. Правете си сметката, как!

105

хой

преди 7 години

Язе сам прос и виа сте прости кво сте се разплували ше си намокрите лед светлината. А като я намокрити она ше изгасне и нема да мое да ме видите! Не ви ли аресва кандидат президенто она е бивша партиика макар че бившите са само у гробищата. Е и язе сам бивш партиец ама книжлето си го пазим дом под възглавката.Ако не ви аресва кандидато не гласувайте язе си имам кой да ми гласува сичко е опечено ного отдавна. И с вас и без вас президенто е избран. Видехте плевнята как го напраих президентин!

104

Тъпанар

преди 7 години

Отборът на П. Р. ест ъпниците за пореден път е готов за решаващ финал срещу отбора на Българския народ. Този път, обаче титуляри ще са млади надежди, за да се провери докъде е стигнала целенасочената л. у. мпенизация. Бок . лу. ци!

103

Анонимен

преди 7 години

българия няма да гласува до това герберастко недоразумение

102

Не губете надежда

преди 7 години

Все пак има много време до изборите.

101

Анонимен

преди 7 години

ТРИ СЛЪНЦА В НЕБЕТО ГРЕЯТБОЙКО, ЦЕЦКА И ЦВЕТАН

100

откровен

преди 7 години

За ГЕРБ -12 ти път ще е!!!Успех !!! Само от ГЕРБ очаквам позитивна и стойностна предизборно представяне.

99

Анонимен

преди 7 години

ХАЙДЕ Г-Н БОРИСОВ. ИСКАШЕ ТИ СЕ, НО ЕРИК РУБИН НЕ ПОЗВОЛИ.Тожй новият посланик на САЩ май бил евреин.