26

Избор

преди 7 години

До Анонимен 16Ха-ха-ха, предлагат им избор между: 1. Работа като чистачи в Йордания или строители по пътищата в Ирак 2. Помощи, къщи и жени в Германия. Предполагам ще изберат първото.

25

Анонимен

преди 7 години

Боже! И в България същата борба с мизерията: детски пощадки, спортни съоръжения, ремонт на пътища и чистачи. Бравос на демократична Европа, бравос! Трогнати сме, надявам се и в Ливан и Ирак също.

24

Kiumbe

преди 7 години

V Jordania po 19 euro na den za sabirane na otpadaci?! Jurnalisticheski fantastiki?! Ako e taka, mahlata otdavna da e zaminala v Jordania na toplichko?!

23

Radina

преди 7 години

Alo awtorkata -Боряна Павлова , какво значи текуща година 2017 ?? Не знаете коя год . е сега, или не знаете какво значи "текуща".???Kakwo stawa sled kato i gurnalistite ne znajat balgarski ezik.

22

Гробар

преди 7 години

Да започват борбата от България... нали Бойче е човек на Мути.

21

Анонимен

преди 7 години

Пак неадекватни "мерки". Те не искат да отидат Турция, Йордания, Ливан и Ирак, те искат в Европа и най-вече в Германия, не искат да се връщат там, откъдето са дошли.

20

Pin

преди 7 години

Единствения начин да бъде спряна миграцията е тези пари да отидат в съоръжения по охрана по границата и създаване на армия която да охранява тази граница на ЕС. Договор със страни от Африка за репатриране на заловените нелегални и т.н. Всичко останало е отлагане на неизбежното.

19

Анонимен

преди 7 години

Дойче Бaнк отсега се клати, пък какво остава ако почне да храни мигранти. Невъзможно е на 1 работещ европеец да се падат 3 паpазита от Азия и Африка.

18

Кристалина да чете

преди 7 години

Три деца, родени и възпитани в семейство на градивни личности, след време ще могат да осигурят издръжката на един човек, създаден от неградивни родители и станал същия като тях.Един градивен индивид няма как да изхрани 13 неградивни, създадени от л.у.мп.е.ни!

17

Анонимен

преди 7 години

КриСталинка не можа да проумее - колкото повече раждат така наречените "неградивни" индивиди, толкова повече соц. помощи им налива хазната, късайки от нашите заплати и по този начин ограничавайки нас да раждаме късно и то само по едно дете.Осигури по-високи доходи на собствения си народ и по-добре уреден бит,и българинът ще започне да създава не по 1-2, а по 2-3 деца, което впрочем е напълно достатъчно за малка държава като нашата.Неградивният, оставен без помощи, ще ражда по 1 и ще има баланс

16

Анонимен

преди 7 години

Е хубава работа. Те идват за помощи, къщи и жени, а те им предлагат работа!

15

ЕС

преди 7 години

Европа не е приют за Африка и Азия!!!ЕС е пренаселен и си има достатъчно проблеми!!!Пример гетата в Париж, Брюксел и Лондон!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Това е добро решение на проблема.Ако 50 000 човека останат по родните си места и имат работа, неколкократно повече ще са онези, които ще са ангажирани с обслужването им /здравни грижи, училища за децата им, търговски обекти, доставящи необходими стоки и .н./.А като дойдат в Европа, какво?Не са подготвени за живота тук, не искат да възприемат нормите на нашия бит, нямат образование и професия, но сме длъжни да финансираме съществуването им, а те ще се втурнат да създават колкото може повече деца

13

Анонимен

преди 7 години

Няма как да стане. Тези пари ще потънат някъде, а мигрантите пак ще искат в Германия.

12

Анонимен

преди 7 години

За 18 евро надница и аз съм готов да събилам отпадъци, ама това са много пари за българин,никой няма да ти ги даде.

11

Sozialamt

преди 7 години

Германия обаче едно не разбра , че не всички Бежанци ще работят в следващите 10-20 години в Германия а ще са на Социални помощи , за едно 4 членно семейство им се полага 1200 евро което напаълно им стига

10

Анонимен

преди 7 години

DO 4 TO I V RUSIYA OBICHAT $ NISHTO CHESA V RUBLI

9

Анонимен

преди 7 години

Европолитиците прилагат геноцид срещу собствените си народи, заради милионите пришълци и ислямски нашественици.Защо тези работни места не са предназначени за немците? Как един ислямски терорист ще работи във високотехнологичен завод на Мерцедес например?

8

бг

преди 7 години

Що не инвестират у нас?Малко ли пришълци имаме.Наивници самозабравили се от охолния си живот и смятат че чрез политиката на Меркел ще променят света.В тези страни където ще инвестират парите ще изчезнат като европарите у нас.

7

Laureat

преди 7 години

Razshirenie na kolonialno nemsko gospodstvo s nacistkite kapitali?!