42

Анонимен

преди 7 години

da se neokae 4e i malaziskio frkolet diada Тръмп go podka4nal sade s edno puskalo iz ot tadiava

41

Анонимен

преди 7 години

oppaaa, ko kazaa tea? 4e Тръмп im e dokaral migrantite da im praat na gumankite boc u iz site otvori i kat im pine da podkrat na po dupka po-malko tatkovcite a kat sviknat za Chrismaso da im gostua na vseko semeistvo po edin arpski dedo Omraz

40

dn13

преди 7 години

До Хайде холанЛогиката си е много добра. Тръмп е получил 200 милиона от баща си като начало през 1976. Оказва, че ако просто ги е сложил във фонд вместо да върти бизнес сега трябва да има около 12 милиарда, вместо 8 или 9 както сам твърди. Виж robertreich.org/post/150669464055. Значи неговите бизнес умения са стрували 3-4 милиарда. Тръмп създава 4 пирамиди които фалира като завлича хиляди будали. Явно като някои от пишещите тук.

39

Анонимен

преди 7 години

Германия първо да си види затъналата с всякакви мигранти държава, и да си смени изперкалата канцлерка и тогава да пресмята положението на другите.

38

Анонимен

преди 7 години

Фалирал е четери пъти. Защо да не го направи пак ?

37

Хайде холан

преди 7 години

Значи човекът,който е направил милиарди и е създал бизнес империя не разбира от икономика и ще съсипе Америка,а бабичката която не е създала нищо през живота си и се е препитавала от едри рушвети(замаскирани като скъпо платени речи) ще направи Америка процъфтяваща!????Супер странна логика!

36

Анонимен

преди 7 години

Германците вместо да правят сметки за американската икономика да направят сметка на Дойче банк, че там нещата се сго.вняват:)

35

Анонимен

преди 7 години

Абе, защо нашата тиква (пардон, магнолия) не се тревожи за САЩ? Как така! Да не е по-долу от кака си Шмеркел? Я, пиарджиите, я му напишете нещо, та да се "изкаже по въпроса" и той.

34

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще съсипе всичко! Историята ни учи, че не трябва да се оставят полудели старчета на ръководни позиции. Пример - Втората световна война - Великите сили се ръководят от изкуфели, алкохолизирани или инвалидизирани старчета, за които е чисто удоволствие да пуснат младите хора в касапницата!

33

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е голям "некадърник" , затова е милиардер!!! Хаха! Пожелавам му успех!!! Трябва да попилее тази па*плач от негодници, които освен да палят войни, за да си пълнят джобовете, друго не могат! Врагове на човечеството!

32

Анонимен

преди 7 години

Щом Меркел може да съсипе Германия, значи и Тръмп може да съсипе САЩ. Какво чудно има?

31

Анонимен

преди 7 години

Германия се "притеснява" за икономиката на САЩ, защото все още е окупирана от американците държава.

30

boyko.uzunov

преди 7 години

Някои май ни мислят за слабоумни-президента не управлява,а само узаконява и изпълнява това което му нареждат....

29

Асен Мавродиев

преди 7 години

Пълни глупости, съчинени от ястребите и сие. Меркел съсипа европа и сега се чудима как да оцелееме етнически, тия тръгнали да намират косури на Тръмп. Смешници и слугинажи.

28

дали

преди 7 години

Икономистите по света бих казал че са некадърнци, все едно да държиш някой на остров и да го обучаваш за живота без да има 2ро мненит. Така ще знае само това на което го научиш, така е и в икономиката по целия свят. Ако и науката беше така щяхме още да измисляме автомобила. Трябва нови идеи и правила кат се отхвърлят напълно остарелите идеи на икономилата!

27

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно за изчислили германците, така си е.

26

Анонимен

преди 7 години

Не, че съм му фен, но балона не го наду Доналдът. А тия, които прибират печалбите зад завесата - Естаблишмента. Така, че Джидипито е надолу без значение кой ще е президент. Хилъри не може да направи нищо повече от война. Което ще отпише дълговете и намали безработицата - безработните ще умрат по фронтовете - справка Втората Световна Война.За да поддържаш безкраен растеж, раков растеж(cancer), ти трябват ресурсите на планетата.Това е пошедение на ХИЩНИК. Не сте ли гледали филма :-).

25

Ангел

преди 7 години

Европейците се скъсват да плюят по Тръмп. Точно това Амбицира Американците още повече да гласуват за него!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Избори. Друг път! Смешки, сметки и т.н. Редуват се - демократи, републиканци. По два мандата, максимум.Сега е ред на републиканците. Ако от изборите зависеше нещо... Очаквайте триумфа на Тръмп. Колкото и да е ***.

23

Анонимен

преди 7 години

Цирк. Как бе оня надпис на времето за социалистическия цирк, сега е "капиталистически".Не забравяите член 1 на канцлер акта ;-)! Кой цензурира написаното в "германската" преса :-))).Споразумение за "свободна" търговия е от три думи - Търговията е свободна. А не от хиляди "свободни" клаузи :-))).