13

Тед Б.

преди 7 години

Като малък много обичах да душа котки. Най-вече 3 до 6 месечните котенца. Голям кеф беше да го гледам на въжето как се цъкли и се мята! То и сега имам такива желания, но се въздържам, пък и с тия закони, дето за човек ти дават условна, а за куче или маче 3 години ефективна не си е работа. Ми то по-добре с хора, значи.

12

Анонимен

преди 7 години

Най големия проблем на Пловдив са котките. Що за хора са това.Който убива котка рано или късно съдбата го застига жестоко.

11

Анонимен

преди 7 години

Когато отивам на гости по миризмата винаги познавам дали домакините имат котка. Аз също съм имал и си беше така. При това не е само миризмата, а и други неща, като бълхи, мяучене(шум) и т.н. Ако котката е една и домакините са я приучили да на прави това-онова навсякъде, горе-долу се трае, но както е в този случай,най-вероятно котките не са научени и си правят онези работи, където им падне и вонята би трябвало наистина да е непоносима. За съжаление някои жени изперкват на тема "ах това мило коте"

10

Анонимен

преди 7 години

Дори, първобитните са държали животните извън пещерата или самостоятелна такава,а сега содомията,май не е рядкост!

9

до 11

преди 7 години

Глупости, аз съм имал една котка, ама живя 20 години. Не миришат, трябва да ги къпеш със шампоан само един път в годината, през останалото време сами се грижат за хигиената си.

8

Анонимен

преди 7 години

Миришат и още как. Имал съм две котки.

7

cat

преди 7 години

На комшиите отгоре и противната, и п р о с т а изземателка, най-скоро животът ще го върне тъпкано!Котките не миришат. Това е от злоба.Къде са 4 лапи, Бардо и другите?

6

коткар

преди 7 години

аман от досадни комшии

5

юбералес

преди 7 години

Eдна немска овчарка в двора би свършила същата работа.

4

Grom

преди 7 години

Допада ми, че е определена площ за едно животно. Няма логика да живееш в 50 квадрата гарсониера и вътре да има животни - било то куче или котка.

3

я пак?

преди 7 години

"ще бъдат осиновени"Да, всички видяхме в един репортаж от преди години как работят институций като "Зоомилосърдие".

2

Обективен

преди 7 години

Котките са не чак толкова голяма напаст, но маниачките на тема котки са голяма напаст.

1

ko?

преди 7 години

Я кажете как и къде ще бъдат осиновени, че при мен в двора сигурно има около 15.Едно обезпаразитяване и кастриране е към 150-200 кинта на котка, та ако трявба и моите съседи да започнат с жалбите.