46

Анонимен

преди 7 години

В История на България обаче липсват странници когато се приеме Християнството

45

Анонимен

преди 7 години

Местан се оказа единствения политик който защитава открито евроатлантизма в България. Уж сме в ЕС уж сме в НАТО а пък никой друг не смее да бафне за Крим и за наглата руска агресия в Украйна. Излиза че това е единственият за който бих гласувал ако се кандидатира.

44

Анонимен

преди 7 години

Не му стиска на Местан да се кандидатира, защото Доган няма да пропусне да излезе на директен турски двубой и да го размаже веднъж завинаги.Местан е шушумига и ще избягва директните мазни борби, докато шефовете му от Анкара не измислят как да отстранят фактора Доган. Докато му се уреди въпроса се упражнява в четене на глас на анкарските опорни точки. Местан - евроатлантик, да бе да. По-скоро е тенекиен ибрик от истанбулска обществена тоалетна.

43

Крaйно време е

преди 7 години

КГБ ( ФСБ) дa пръсне мозъкa нa тоя бaбaит кaто изпрaзни в него поне един пълнител от AКМС

42

Колио

преди 7 години

Местан защо се хилихте в парламента когато евро атлантиците прогониха сърбите и създадоха Косово .Тогава Путин се подсмихна лукаво изтегли контингента и им каза че създават президент в след воена Европа които ще им струва много скъпо но тогава наща политическа *** бързаше да признае Косово,а после изборите в крим били нелегитимни само двоини стандарти.А какьв Атлантик е тоя анадолец.

41

нашият Бог е Христос

преди 7 години

ние българите обичаме Русия и се радваме че Крим отново е руски! а турците не обичаме и при първа възможност ще преселим отвъд капъкуле, където им е мястото! България на Българите! евроатлантизма е сатанизъм !

40

Наблюдател

преди 7 години

Местан да си гледа Евразоанадолската ценности.

39

АНОНИМЕН

преди 7 години

Бъдете сигурни,че Местан не чете какво сте писали,нито го интересува.Той тихомълком си плете кошничката.Трябва да искаме обяснение от гл.прокурор ,защо тоя предател още е на свобода.Мястото му не е в българския парламент.

38

Затворко

преди 7 години

Местан е почнал да изкуфява. Крим винаги си е бил и ще остане Руски. Това Местане че са се били с твоите деди няма да го направи нито Турски нито Украински, затова по-добре си мери думите.

37

Патриот

преди 7 години

Евроатлантизъм и съвест?????!!!!!Ко речи тоя?

36

Анонимен

преди 7 години

BRAVO NA MESTAN

35

Анонимен

преди 7 години

Местане, аз за евроатлантик няма да гласувам! Само чакам да се отървем от сегашния, че ми омръзна да имитира висок (под)скок и непрекъснато да събаря летвата. При това, приказките и клишетата ви ни втръснаха повече от лозунгите от времето на Тато. Изтъркахте се, бе! Нищо не излъчвате! Какво е евроатлантизъм? Яде ли се?

34

тт

преди 7 години

Този да гледа турция а не крим никой не го пита той сигурно не знае къде се намира крим

33

Анонимен

преди 7 години

Гаgжалин!

32

Кандидат- президент

преди 7 години

Отпред на боксерките ми пише "Евротлантик 1". Ако Местан не вярва, да ми свали ципа и да провери.

31

Анонимен

преди 7 години

Мазен тип. Като видя, че политиците и българския народ е против това изказване на Толстой почна да сравнява изказването му с анексията на Крим - за което българския народ е "за". Точно такива мазни и подмолни типове правят връзки между доброто и злото. Изказването на Толстой няма нищо общо с анексията на Крим. Просто Местан си играе ролята на клоун и прави връзка между неща, които нямат нищо общо. Местане такава подлост не се търпи в България и скоро ще бъдеш изритан.

30

Анонимен

преди 7 години

Абе кой дава право на този турски антибелгарски *** да прави изявления по медийте ?. Тоя трябва да бъде осъден за терористична дейност а не да му се дава трибуна по националните медии. Какво става бе?. Толкова ли пропадна България та такива антибългарски елементи да дават тон на живота ни. Къде сте бе Българи ?. Къде е нарко- протестната мрежа на Сорос ?.

29

Българин

преди 7 години

Още помним кой съдейства да се изпълни песента за Райна Княгиня на турски.

28

Анонимен

преди 7 години

Според него мълчанието за изборите в Крим е заменено с коментари "във връзка с арогантното изказване на новоизбрания депутат в Руската Дума от президентската партия "Единна Русия" Пьотър Толстой".Аз нв виждам АБСОЛЮТНО НИКАКВА ВРЪЗКА между изказването на Толстой и анексирането на Крим. Такава просто не съществува. И стига тоя се е самоопределял като евроатлантик и тем подобни. Местане никой няма да ти повярва, че си евроатлантик и че се стремиш към евроатлантически ценности.

27

анонимен

преди 7 години

СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ !!!!!!!