51

Анонимен

преди 7 години

tova e zashtoto ne ame zadrujni . Ako bqhme sploteni i znaehme kak da si gonim interesite tova nqmashe da e taka

50

ХХХ

преди 7 години

Герб и ЕС ще направят България арабска *** ! Ислямизирането е част от плана СОРОС ! Войната е приоритет за САЩ !

49

Анонимен

преди 7 години

И друго: не знам как е Овча купел, ама в Кауфланда в Хаджи Димитър на готвените яденета вече не продават НИЩО със свинско! Пулно безумие. Все едно не съм в държавата си, а в някоя арабска васалия от тъмните векове.

48

индипендънс дей

преди 7 години

Проблема не са само бежанците. Проблема е и начина по който ни третират нас българите. Ако ония са нещо като свещени крави за бюрократите, ние сме им нещо като изтривалки. Така че и 1 бежанец да не остане тук, проблем пак ще има. Трябва да си извоюваме равно третиране, стига робство и тиранство.

47

Анонимен

преди 7 години

Абе трябва да се разреши свободният отстрел на такива елементи. Ако отстреляният няма документирана самоличност, да не попадаме под оттоворност. Какво по-логично от това?

46

Анонимен

преди 7 години

Бежанците ще отидат там накъдето са тръгнали.Българите ще продължат с гурбетчийството.И то все умни и кадърни хора.А оградите по границата ще се преселят в пунктовете за скрап.

45

абе глупаци

преди 7 години

Стефан Цанев,а ти на 80 г не ти ли писна от революции бе оруфляк . И какво ще променим ,да не е Боко ,а Бокови .Да не е Костовиста ,а Атакиста живковист .*** .Свтът иска свобода,а не революции ,защото после следват тирании .

44

Нфб

преди 7 години

дошли са 50 000 мъже от Африка и близкия изток...това означава че 50 000 българи ще са без жени..това е реалността..арабска не се жени за християнин..

43

Само питам

преди 7 години

ЗАЩО когато тия така наречени мигранти се разфождат свободно във всички градове в България ,правят каквото си искат и се чувстват все едно са си в къщи .Не са с безпрецедентни мерки за сигорност ,а Българите които са възмутени и не желаят да има мигранти на тяхна територия са заобградени от полиция и жандармерия.Защо?Отговорът е *** еврейско циониският план за асимилиране на славянските народи е в ход.С такова управление до 15 год. макс.ние сме претопени като нация.

42

Кой

преди 7 години

Кой, кой....кой бе кой?

41

Анонимен

преди 7 години

Кой е тоякапут, дето е сложил минус на Хубава България? КОй? КОЙ?

40

Анонимен

преди 7 години

До extremistE sega go premestih u levo

39

Хубава България

преди 7 години

Даваш ли даваш банкянски Боко, хубава България на арабска вяра?! Море Европо, европомощи си давам, България не давам на арабска вяра?!Отрязяли му европомощи и пак го питат и го разпитват: Даваш ли даваш, банкянски Боко, хубава България на арабска вяра?! Море Европо, инвестиции отказвам, България не давам на арабска вяра! Отрязяли го и от инвестиции и нито го питат, нито разпитват, най си прибраха хубава България и на банкянски Боко 108 мил евро вгъза навряха!

38

далаверата

преди 7 години

180 милиона за ББ и ЦЦ от целия цирк.не са виновни бежанците /те ядат баницата,а ББ я дава/.БГ народа ибира сам съдбата си.както казва поета какъвто народа такива управниците им.

37

Анонимен

преди 7 години

Е много ясно,че куките са на страната на бежанците нали имаше клипчета в интернет как ги прекарват през границата по 40-50 човека групи.Залавят тия дето не си плащат на каналджиите.Щом Бъчварова обясни,че ще откриват още бежански центрове в София а най-много я е грижа за децата на бежанците (не на българите,на бежанците!) значи мачът е отдавна купен.Явно се гласят Бг да стане нещо като Пакистан или Афганистан а те да са някакъв вид аятоласи или нещо подобно.Колко тъпо,ама милиционерска работа.

36

Бежанец

преди 7 години

Много лошо съм видял на този свят, ама от българите най-много. Ще си ходя от България, ама къде да ида?

35

БХК

преди 7 години

в Овча купел трябва да се заселят поне 100х имигранти от сирия ,ирак и пакистан,може и от авганистан,така ние ще бъдем похвалени че мислим за евро атлантическата имиграция на мюсюлманите.

34

Анонимен

преди 7 години

Тия международни спогодби са правени от хори които през животът си няма да видят бежанец без около тях да има 10 човека охрана да им пазят задниците да не им стане нещо.Да не говорим,че повечето от тях са изкуфели бабички и дедовци дето за последно са били читави по времето на битълсите дето там целият свят да живеел в комуна или като хипарите във палатки на полето.Ако има по млади дето вярват на тия идеи те са кукли на конци купени с пари или бежанци които гонят келепир.Избори идват-гласувайте

33

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Брей , я ги поканих като Меркел , а бежанците само минуси нацъкаха.

32

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Скъпи бежанци , елате у Шишенци. Пустеят имоти , ни хора има , ни кучета.Заповядайте , да работите . Не ви трябва тоя бетон у София. При нас е спокойствие и идилия ама и работа си требва. Пък ако знаете какви самодиви имаме - не само ше ви омаят , ами и отвлекат.