71

Анонимен

преди 7 години

Значи то така или иначе проблема е във властта, която точи пари за тях вече колко години станаха, досега всичко се замазваше и потулваше, проблеми няма, сега пък сякаш българите все едно са срещу някой и т.н постоянни противни интерпретации и игри.Доведени са тук и те нищо не могат да направят, не биха останали тука, но всичко остава в мъгла, може би скоро ще видим тяхното предназначение.Направени сме на *** и скотове от всички страни.

70

Pindel

преди 7 години

E, ex ministar A.Naydenov vi kazvashe che bg voenni experti i specialisti ste obuchavat 8 000 afganistanci, siriici, irakci....eto obuchavat edna malka chast...sluchva se...obestanieto si izpaniavat...

69

Анонимен

преди 7 години

До чичо ГошоХората от квартала не искат да учстват в политически митинги, а в граждански. Има хора с достойнство, които не желаят да са редом с предателите от Атака!

68

До абе глупаци

преди 7 години

Никой не се интересува от твоята автобиография!

67

Varnenka

преди 7 години

До Иваняне Nie ot Varna pomnim !

66

чичо Гошо

преди 7 години

До Анонимен 66 коментар. Ти моето момче си от ГЕРБ.Значи всичко е платено и нагласено от националистите?Защо вчера на митинга не излезе да го кажеш пред живущите в Овча купел?А къде са вашите приятелчета от Протестна мрежа да подкрепят митинга?Нали са "красиви","умни","готини"?И те като вас са предатели на българското.Къде ви е кандидата за президент?По-голям страх у гербаджиите досега не съм виждал.

65

абе глупаци

преди 7 години

От бачкането на нашите са пропищяли всички в Европа.Проституция,краденене на коли ,на банкомати .По цял ден си чехат оная работа по строежа дето опъва поляка или маджарина и после в пъба изпиват всичко и се хилят на тоя и оня. За англичанина сме по -долно племе и от афганците.

64

Пенка от Шишенци

преди 7 години

До 100В голяма заблуда си.Българите като идат в Англия , първото нещо което правят е да си намерят работа и квартира.Не чакат държавата да ги храни , в края на краищата не им е длъжна.Изобщо не може да се прави сравнение с пришълците от Афганистан и Мали, които са у нас на хранилка.

63

абе глупаци

преди 7 години

Никакъв шанс.Ако излязат английските националисти да викат срещу българите ,които са подобни бежанци в кралството същия Каракачанов обижда Англия .Вятър и мъгла .Има си органи на реда ,Бойко е взел парите .Сидеров вече даже няма очи да ходи на митингите ............

62

ф 15

преди 7 години

Атакисткия митинг доказа,че тия *** са по -малко и от бежанците.А май са на същия акъл .

61

гошо тъпото-

преди 7 години

гледам как студентите чакат на опашка по 3 часа да се запишат за общежитие а не може ли тези ......бежанци да бъдат изгонени на границата и да се приемат студентите от провинцията нали те са нашето бъдеще

60

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам Сидеров , но не мога да отрека , че той отдавна предупреждаваше за кризата с аборигените , на която сме свидетели сега и призоваваше да се строи оградата.Ама кой да слуша?

59

равносметка

преди 7 години

Хората не обичат бежанците,но мразят повече Сидеров и Каракачанов .

58

Иваняне

преди 7 години

На банския хитрец бочко му пада рейтинга и за това стана националист.Не беше ли той,който обиди няколко пъти пенсионерите,около два пъти студентите,май и ИТ-тата не ги пропусна и не на последно място всички българи?*** кой да помни?

57

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Малко статистика за лагера в жк.Овча Купел : 700 пришълци , от тях 300 под 18 години ; работещи - 0 човека.Безделничат по цял ден , заради което милата ни държава ги храни.

56

до Паметливия

преди 7 години

Българският народ отдавна не е "целокупен". Само е купен и то много евтино. Даже май сами се продадохме

55

Паметлив

преди 7 години

Полицията не си мърда пръста,когато целокупния български народ е тероризиран от обикновената и етническа престъпност,като за това се измислят хиляди оправдания,едно от които-че няма достатъчно кадри!Вижте обаче какво става,когато народът излезе да се защити сам-веднага отнякъде изпълзяват хиляди полицаи и жандармеристи!Пита се в задачата какво аджеба правят тия в останалото време,защо ги храним??????Тое ясно каква им е задачата-да пазят властта от справедливия народен гняв,ама да питам все пак.

54

ок

преди 7 години

До Анонимен 89Ами хайде - първо ти вдигни ръка срещу тази пас.мина, която тормози народа ни. Вярно е, че проблема не започва и не свършва с бежанците. Бяхме си достатъчно зле и без тях. Но сега вече чашата преля. А и този двоен аршин - и да искаш няма как да не го забележиш!

53

s

преди 7 години

Много интересно, на колко места има лагери за бежанци у нас, а точно в Банкя няма.

52

Анонимен

преди 7 години

Един съвет към "националистите". Опитвайте и други начини. Всеки нормално мислещ знае, че ви плащат за мероприятията. Иначе как да си обясним, че не биете наркодилърите край училищата, сутеньорите по булевардите, педофилите и разбира се продажниците на милата ви родина! :)