17

Хаха

преди 7 години

Докато 5000 евро са сума достойна за подкуп на депутат в България такава глоба за нарушение на пътя няма да бъде наложена на никой.

16

Анонимен

преди 7 години

Не виждам белгийци на снимката.

15

белгиец

преди 7 години

A някой да е виждал трезвен шофер за кормилото в долината на вечно пияните балканоиди?

14

Аман от експерти

преди 7 години

До не е баш такаВъзможно ли е журналистите веднъж да не са ви виновни, а например застрахователните условия, които ВИЕ познавате да са различни от тези, които се прилагат в Белгия, където се е случила случката

13

Тихомир Томов

преди 7 години

Имаше такъв герой на релсите и в София и не е лоша МВР-то на Бъчварова да излезе със съобщение : Колко е била санкцията ??!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

До до 12Хахаха ти изобщо имаш ли на представа на къде си се запътил. В Канада и най-вече в САЩ ще ти се стори, че Европа е направо бял континент. А най-лошото е , че в хАмерика муслитата са и въоръжени и още по-опасни. Там има и много латиноси и друга ***, която направо те коли или застрелва ей така за $5. В Германия поне такова нещо все още няма и оръжието е доста ограничено и полицията и контрола е по-голям. Ако беше казал Австралия и Нова Зеландия по щях да те разбера.

11

до 12

преди 7 години

ест че не виждаш , то няма хаахха. като сложим 20% муслита и черни, и извадим процентът на стари хора ,които не излизат посред нощите , става горе долу 50 на 50... понякога в германия се чудя дали още съм в европа. случвало ми се е 10тина мин вървене , 1/2 улици ,и един бял да не видя. не говорим за немец, просто бял човек.... май е време да се насоча към канада или сащ докато има време хахахахаха.... жалко

10

не е баш така

преди 7 години

Така, че ще имаме плащане на глоби, щети, съд, съдебни разноски и отделно застраховката му за следващата година ще е в пъти по-висока и дори има вариант никой да не желае да сключи застраховка с такова лице. Абе ще му се стъжни и другия път доста ще помисли как и в какво състояние ще кара. Отделно и книжката ще му е вземат поне за година, а ако пиян е карал повече от 2 пъти може и до живот да остане без книжка.

9

не е баш така

преди 7 години

Тази сума е твърде малка. Някой журналист пак си е смукал от пръстите и си е измислял. Глобата си е глоба и ще си я плати, като поп. Това, че застрахователите ще платят малко ме съмнява. Не се сещам за застраховател да плаща сума при пияно шофиране. В застрахователната полица с дребните букви е записано в кои случай застраховката не важи. Отделно има неподчинение на органите на реда, застрашаване живота на повече от 1 лице. Отделно застрахователя и транспорната фирма ще заведат дела срещу него.

8

ъф

преди 7 години

Не виждам белгийци на снимката....

7

до 6

преди 7 години

тоя модел кола да е към 45000 евро , глобата е половината му кола. съмнява ме да не му пука хаха .не са малко пари все пак ,а и че караш такава кола на запад не значи че взимаш милиони . и с една заплата от 2000 евро ,човек пак може да спести така че..

6

vlady

преди 7 години

Браво на пианиста! Напълно заслужава звание "Горький пропойца".

5

Анонимен

преди 7 години

Застрахователят и водачът са се отървали леко. Ако Данчето Фандъкова беше направила една обществена поръчка, ремонтът нямаше да падне под 500к евро.

4

Марксист

преди 7 години

Като му гледам колата, бълха го ухапала, но евала на съда, че са го осъдили

3

чужденеца

преди 7 години

Така трябва да се глобява,карал с 200и затрашил си животи 5000глоба хвърляш отпадъци глоба,тук на острова за фас на земята80£. Това са предпоставките за спазването на закона

2

Гладен редактор

преди 7 години

АКо това се случи в България, куките ще цъкат с език и ще съчустват на идиотa с джипа за спуканите му гуми и ще коментират че сега трябва да даде 1000 лева за гуми. Ама така е, хората живеят в бяла държава, със закони и полиция а ние тук сме по зле и от Африка...

1

Анонимен

преди 7 години

Къде се откраднатите пари от КТБ? Ало, какво каза Цветан Василев? Нещо май го проспивате този въпрос. Груххх, груххх