20

Анонимен

преди 7 години

г-жа министърката да отиде и на северния плаж в Чврноморец. Да се разходи и боса в източната част на плажа. Мен ме е гнус! Да задължат концесионерите да имат машини за почистване на пясък и да го чистят по график.

19

Анонимен

преди 7 години

Питай шефа си тиквата защо не са 2 лв и какъв му е проблема

18

аз

преди 7 години

сега си седя пред бунгалото на бта шкорпиловци.много ми е зле-няма чадъри и концесионери.Ходя само тук и в Гърция

17

морски

преди 7 години

Милионите са изпрани успешно.Честни частници - мутрокапиталисти...

16

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера логиката на така наречените концесионери.в една ивица между свободните зони примерно има 50 чадъра.Заети са да речем 10.Взима 50лв. на ден.Ако ги направят по 5лв. например,съм сигурен,че почти всички ще са заети.200+лв на ден.Макар чадърите да са най-малкият проблем по нашето черноморие,но това е друга тема.

15

Екстра

преди 7 години

От година на година морето ни ставаше зле и по-зле! От година на година все повече и повече недоволни туристи! Ето сега обаче започна да става по-зле за хотелиерите. И ще става все по-зле. Усещам как ще остане без българи на нашето море! Усещам как им се връща на всички лакоми ***!

14

Тихомир Томов

преди 7 години

Тая грозотия да каже колко е платила за почивката си и къде е почивала . Дават я все по морето и навярно уж ходи на проверки , а пък почива на бюджетни разноски !

13

Анонимен

преди 7 години

на един приятел гаджето му е варненка и тая година пак бяха в гърция на море което е доста показателно. чадърите добре а с *** акули мутрите и презастрояването какво правим

12

Анонимен

преди 7 години

Най-умно е като гърците - не плащаш чадър, но конумираш и всички доволни . Колко ви струва едно кафе на едро ? 10ст ?Аз в гърция им дадох 40 евро - кафета по 3евро, сандвичи по 3евро, сокове , ама чадърите нали бяха "безплатни" иначе

11

Анонимен

преди 7 години

"Ангелкова се размечта на плажа: Де да бяха чадърите по 2 лева"---Ами, направи ги, бе, Николинче! Нали си министърКА!Николина си мечтае за догодина!

10

Селянина

преди 7 години

В Бургаски окръг мутри и политици съсипаха природата. Това , ако беше в Турция или Гърция немаше да стане, само у нас бай *** алчния за рушвети чиновник е допуснал това. Секиджам *** !!!

9

Анонимен

преди 7 години

И пари да ми дават на Лай-номоруето не отивам!

8

Анонимен

преди 7 години

И 1лв да го направят, не искам да плащам за чадър!!!!!!!!!!!!!

7

ТурчиHa

преди 7 години

Проблема на българина не е че чадъра е скъп, а че са му ниски доходите.

6

Анонимен

преди 7 години

Все се каня да ида на Черното море !!И ,аха,аха...ама-тц!Последния път беше 2002 !!

5

Анонимен

преди 7 години

"В Гърция и Испания може да ти излезе по-евтино само ако спиш на плажа и си носиш консерви от България.Виж друг е въпросът за Турция."Айде да не пишеш глупости, първо отиди и тогава коментирай. И в Гърция и в Испания никъде не ти вземат по 15-20лв. за сянка и по 5лв за паркинг, а и морето е пъти по хубаво от нашето блато което все още някой наричат море.

4

Тюлена Бобо

преди 7 години

То защото чадърите са най-големия проблем на Черноморието, а не фъшкиите, които плуват навсякъде...

3

Анонимен

преди 7 години

В Гърция и Испания може да ти излезе по-евтино само ако спиш на плажа и си носиш консерви от България.Виж друг е въпросът за Турция.

2

Анонимен

преди 7 години

Платени чадъри.... Пълен смях... И се говори за тях като за нещо напълно нормално... Пълна пародия, защото ивицата е на всички български граждани и не може да бъде заставян никой да плаща или да лежи по дюните отзад... Точно затова Гърция или Испания и ако си направи човек добре сметката му излиза по-евтино от тука...

1

Анонимен

преди 7 години

Министрите ни мечтаят да имаме свестни министри,които да си свършат работата,а не само да лъжат.Или аз не съм разбрал?