14

Кажи си

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАКажи си многоуважаеми г-не, колко процента от парите по тези проекти, които изброяваш като актив в управлението на ГЕРБ отидоха в партийната касичка или в джобовете на властимащите? Това е притегателната сила към властта за вас! Сега ще плащате и на изборите, само и само цялата власт отново да е ваша и да се сдобиете със заместник на Пинокио!

13

как вървят?

преди 7 години

Цецо, зарежи лафовете за демокрацията и изборите, ами кажи, как вървят цените на апартаментите?

12

Анонимен

преди 7 години

Има ли поголям цинизъм от този,доказан престъпник,осъден от Евпорейския съд по правата на човека,да участва в определянето на политиката в държавата?

11

в пандиза

преди 7 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

10

Анонимен

преди 7 години

Спасението за страната е Боко президент, Цецо министър председател.Очите министър на вътрешните работи!

9

БАБА КУНА

преди 7 години

Е ЦВЪКИ ДОКАТО ТИ ТРУПАШ ПАЧКИ И АПАРТАМЕНТИ ДРУГИТЕ ПОНЕ ДА ТРУПАТ ДИВИДЕНТИ.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До трудно"Цецко, ухо сладко---та аз не зная да имате силни страни"...Като не знаеш питай бе човек... - отворени и усвоени почти на 100 процента еврофондове/справка: *** - 0 процента/, ударен строеж на пътища и магистрали, важни транспортни възли, спортни зали, детски градини, училища, спортни площадки, инфраструкторни проекти като пречиствателни станции, заводи за отпадъци и др., отхвърляне на неизгодни енергийни проекти подписани от червените рубладжии...

7

до 6-ти

преди 7 години

И ГЕРБ и БСП все тая.Виж им кандидатът за президент-53 годишен генерал.И понеже ми е набор се сещам навремето кои ставаха военни-тези дето в друг ВУЗ не ги приемаха.БКП си е заложила двама кандидати все от БКП-Радев и Борисов.Има ли значение за кого ще гласуваме-все от БКП са си!Изборите не променят нещата-ако ги променяха щяха да ги забранят!

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Критикуваха Борисов, че намирал министрите си по кръстовищата... - а Корнелия какво направи... - обажда се по телефона на човек, когото нито е виждала, нито е познавала и му предлага... - искате ли да станете президент господине /дрОгарю/...

5

трудно

преди 7 години

" ....Много лесно е да посочиш слабите места на някой, който работи отколкото да работиш паралелно с него", упрекна ги Цветанов..." Цецко, ухо сладко---та аз не зная да имате силни страни.......може би силата Ви е в -корупцията, рекета над малкия бизнес, контрабандата, каналджийството...посочи мамино ушо--къде Ви е силата.

4

Анонимен

преди 7 години

А само някои трупат пачки от ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 7 години

Оставихме държавата в ръцете на пожарникар и физкултурник,ей хора,събудете се !

2

Електорална единица

преди 7 години

Ако защитата на народа,включва, неясно какви сделки с Ердоган, то това със сигурност, ще ни доведе само до много по-големи проблеми !

1

Ястреб Османлията

преди 7 години

Цеко обичам те!