19

шопаре,

преди 7 години

Я прочети евродирективите бе! Па и провери извън България има ли такова нещо! Епа нема! Такова животно изобщо нема!

18

хюго бос до 17

преди 7 години

Според мен трябва да се въведе колективен иска и подаде до ЕК. Вожда се, че тук отказват да изпълнят евродирективата. Тази дама на снимката се пъчеше какво щяла да направи- ами направи нищо, сви перките, като й дадоха май инструктаж. Няма друг изход осевн съд извън нашия.

17

хюго бос

преди 7 години

Всичко звучи много похвално за пред камерите, да видим колко ще бъде изпълнено. Все пак това го говори месеци наред, дай Боже да стане. Но, има едно но- защо не ги направи тези неща докато беше шеф на НС, т.е. партията й беше управляваща? И все пак да не забравим, че като че ли тя беше един от авторите на закона за ЧСИ преди години и точно този закон им развърза ръцете. Сега се прави на голяма защитник на правата на хората, които нейните ЧСИ потъпкват. Дойде време са се спазват евродирективи..

16

Анонимен

преди 7 години

Монополите са на червените.Мая Общата само имитира дейност предизборно. Няма да пипне монополистите никога

15

Исти

преди 7 години

Не са виновни институциите,а конкретните кадри в тях- ако някой реши да съди институциите за несвършена от тях работа,нека съди отговорниците и началниците- не самите институции! Докато институциите плащат за глупостите на този или онзи червен деребей а началниците им се измъкват сухи,все така ще е! Спрете се малко и разберете,че институции има навсякъде по света,а червени началници- само в Източна Европа!

14

Майо ма,

преди 7 години

Каква справедлива сградна инсталация ***?! Има евродиректива, публикувана в държавен вестник при управлението на Близнашки! Кой не я спазва, и защо не е санкциониран?! Сградна инсталация измислена и фалшива няма никъде, освен в България! И никъде хората не са толкова бедни и си плащат отоплението. Само у нас е тая жалка картинка. Вижте евродирективите и осъждайте институциите, не невинните хора. Бойкоооо, айде бе човек, заемай се!

13

Жибор

преди 7 години

Ние от 30 години искаме същото Майче,но твоята партия не дава...

12

Кос

преди 7 години

Мая защитава обикновените граждани, никой друг не го прави. Но като гледам коментарите се получава "храни куче да лае ".С една дума заслужаваме си блатото.

11

Анонимен

преди 7 години

Как само се е загрижила? Защо като беше в нс не ги направи тези неща? Типични, когато нищо не зависи от един бивш политик, експерт, разни генерали, министри, полицаи и т.н. винаги казват какво трябва да направи, и как да се направи. Само че докато е на власт и има възможност да промени нещо, решава да си трае за тези проблеми. После колкото и да лаеш си е все едно.

10

Джедай Мастър

преди 7 години

Силен ход на Манолова - пак вдига шум, пък резултати - зеро.

9

Анонимен

преди 7 години

.....справедливо заплащане на такса "сградна инсталация"....Тази такса е пазарен абсурд, госпожо!

8

gost

преди 7 години

Докато монополите са с договор което е противозаконно защо защото човек може всеки месец да избира пакети независимо какви услуги ползва и е краино време това да стане като назапад не да ме обвързва с договор за две или една година и да дава повече свободни минути мегабаити нали искаме безкабелен и неограничен не след едиколко си скороста да е попаднала е що удобство сие идеш на море на село на балкан крастота искаш да гледаш мача или филма а така какво тръгнеш малко тв аиде чао докога

7

Темида

преди 7 години

Иска юздите на Монополите да ги яхне и да жъне, жъне, жъне от тях яздейки ги.

6

Евровизионер

преди 7 години

Институтът на ЧСИ-то е за държави с ред, със спазване на закона, с безпристрастен съд, с уважение към индивида, не е за един *р-а-н, мутренски, рекетьорски и бандитски бостан. Направиха института на ЧСИ-то и създадоха възможност разни мутри да си намират работа на гърба на изнемогващия потребител, в сладка прегръдка с монополи и съд!

5

напред Мая!

преди 7 години

сигурен съм, че Мая има спестявания и като социален лидер ще ги даде с радост като заем на студентки с лихва 3.5%!

4

ист

преди 7 години

Тая Мая два деня не се беше показвала по телевизията. Бях се разтревожил. Добре че в този сайт присъства ежедневно. От нея се уча на политика. Каквото каже, разбирам че истината е точно обратното.

3

ИВАНОВ

преди 7 години

МАЯ ,ПАК СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА СВЛИЧАНЕТО НА КОЖИ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА ,ПО ОТНОШЕНИЕ НАЧИСЛЯВАНЕ ДАНЪЦИ И ТАКСА СМЕТ ЗА НЕЗАСТРОЕНИ ИМОТИ ,БЕЗ ТОК И ВОДА И НАПРАВО НЯМАЩИ ВХОД ОТ КАКВАТО И ДА Е УЛИЦА-ПРОСТО ХАВРИ.ТАМ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА ПРИПАРИ , А КАМО ЛИ ТЕХНИКА ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА СМЕТ. ОБЩИНИТЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАТ С ПУСКАНЕ НА НЯКАКВИ ДЕКЛАРАЦИИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ИЛИ НОЕМВРИ ЕЖЕГОДНО ,НО ТОВА Е БЛЪФ. ИСКАТ ОЩЕ ТРИ-ЧЕТИРИ ДОКУМЕНТА ,КОИТО СТРУВАТ КОЛКОТО ТАКСАТА СМЕТ. ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ.

2

Анонимен

преди 7 години

a proizvola za VANKO1 ????

1

Анонимен

преди 7 години

Крадеца вика "Дръжте крадеца" ! Тази няма и капка срам!