11

Васо

преди 7 години

"................. фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи". Круме, купи си един двор в Северозападна България, обработвай го заедно с тях и ще им се случи.

10

Анонимен

преди 7 години

До *** от Под игото Ей да, тя жена му беше фармацевт, после стана водеща по Нова ТВ, заедно с бившата жена на Иван, на едно неделно шоу. И после кажете, че всичко е талант и упорство в България.

9

!

преди 7 години

Това ни е елитът. Деветгодишно дете да не знае откъде и как идва храната. Мноооого умно , няма що!

8

Анонимен

преди 7 години

Елитни фермери. По български. Това е положението...

7

смех

преди 7 години

кРумчо го закъса с парата и взе да отдава под наем зад-ните си части-ци! С Къца-мун биха били прекрасен дует/двойка

6

gk

преди 7 години

То от слободия круме де се загуби бре я ги емни тия мачове на литекс у в група нема ли да дават канал 3

5

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от този наш псевдоЕлит и тъпите формати в които се подвизават всяка година - от една тв в друга!!! То поне да имахме интересни известни личности, а то...*** и аутсайдери дето медиите ги нарочват за звезди. Ами онзи плешив *** "Славито" пак ли ще окупира ефира цял сезон в най -гледаното време и ще бълва простотиите си? Заради него от 1 година. спрях да си пускам въобще Бтв , а по Канал1 гледам само новините и Жорко Любенов в неделя (единственият свестен водещ в България от години!) През останалото време съм в youtube и гледам само което ме интересува. Иначе в тази д

4

Мунчо от Под игото

преди 7 години

Мина времето когато и той, и жена му се подмятаха по всички програми и гълтаха като гъсоци. Младата жена иска подръжка и друго като не можеш, си длъжен да компенсираш с финикийски знаци.

3

Анонимен

преди 7 години

Откога думата "м.аймуна" се цензурира.

2

Бренекето

преди 7 години

Абе Круме, какво го увърташ, просто кажи че не си успял да устоиш на предложения ти хонорар. Ако искаш да научиш децата си на нещо, що не им взе една къща на село и ги научи на труд, а не да им показваш от телевизията.

1

ТЕРВЕЛ

преди 7 години

МЕСТЯ.