Снимка: bTV

Спортният журналист Крум Савов е поредното познато лице, което ще се труди в полеви условия в шоуто "Фермата". Така той се присъединява към вече официално обявените - Ася Капчикова, Елен Колева и рапърa Dee.

За да се включи в на духа и тялото спортният журналист за първи път ще се раздели за по-дълго време с децата си, което вижда и като най-голямо изпитание по отношение на участието си в телевизионното приключение.

"За девет години и половина, откакто са родени, не съм се отделял от тях за повече от ден. Дори не мога да си представя тази раздяла. Със сигурност ще ми е много трудно”, споделя Крум и допълва: "Това за мен ще е излизане от стереотипа на битовите предимства, но пък това е начин да покажа на децата си нещо различно – земеделие, животновъдство, фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи".

"Фермата" е първото телевизионно риалити, в което журналистът приема да участва.

"Смятам, че този формат подхожда на моя манталитет и характер. В него не се търси скандалната страна на човека, което винаги ме е спирало да приемам предложения от други конкурентни формати. Смятам, че това което съм постигнал в живота си, има много общо с живота, който ще ни се наложи да водим във "Фермата", споделя още той.

Вторият сезон на шоуто започва на 11 септември по bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase