19

съгласен

преди 7 години

правилно!не ни требва шапкар за президент

18

Анонимен

преди 7 години

Ако е политик тип Плевнелиев или Борисов - ексик да ни е!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16В дълбоко заблуждение си за Румъния - там е същото, като при нас. Вчера си пих шприца с един приятел-румънец и положението там ми бе изяснено подробно.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Гонил фуражката... Не фуражката, през повечето време генералът е рискувал живота си, вземайки мигновени решения в летенето с МиГ-29! Ами ако Б.Б. реши да се кандидатира, зер не е бил само архимандрит и президент. Виж, генерал е, без да е завършил военна академия. И кво ш кайш тогиз? При избори, без съмнение ще предпочета истинския генерал пред измисления! И много българи ще го направят, затова герберите се уплашени и ще организират голяма съпротива срещу Радев. Него не сме го чули

15

без име

преди 7 години

всички са маскари. бай *** илиняма герб, няма бсп, всичко е бкп

14

Анонимен

преди 7 години

значи премиера може да е генерал а президента не може

13

БАБА КУНА

преди 7 години

СВЕСТЕН ЧОВЕК НЯМА ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ЛЪЖИТЕ НА ОТИВАЩИТЕ СИ ГЕРБАДЖИИ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ, А ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ СА КОРУМПИРАНИ И КРАДЛИВИ.

12

Анонимен

преди 7 години

До zeus 2Аааааааааааа не.............пробвали сме вече с овчар, пардон, беше свинар за цар, и какво......както казват - кат матриала ти е лош, и английската кралица да дойде, се тая!

11

brik

преди 7 години

Еи на Винету коня, не се обаждай!!! Знаиш ли че точно тоз военен е учил политически науки!!! Като не знаеш програмата за обучението им не се обаждаи!!! Образование каквото ти нямаш!!!

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16То па като гледаш как румънците са цъфнали та вързали!!!!!!!! То и тяхното не е ясно, едните дойдат и вкарат половината от предишните в затвора, после дойдат другите и историята се повтаря. Накрая дойдат трети и пуснат всички. И айде пак отново!!!!!!!! В Китай ги разстрелват, по цял свят се "борят" с корупцията и.......както си е било откат свят светува, така и ще си е!

9

Анонимен

преди 7 години

който и да е гербераст не става-корупцияяяяяя,позоррррр

8

деса, сродна душа

преди 7 години

аз бих дал своя глас за нинова, стига да се кандидатира!

7

Анонимен

преди 7 години

А кога ще видим политиците забъркали гьола в Белене в затвора??? Или като Р.Овч вместо в затвора на държавна ясла в Лукойл, а???? Но нали твоя патрон Мутрон тържествено обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. Докато в България не става като в Румъния нищо няма да се промени които и да изберете за президент.

6

Анонимен

преди 7 години

Че кога в ГЕРБ е имало политици? Калинки, манипулатори, случайно пиещи кафе по кръстопътищата, видни бивши членове и членки .....При това положение, критерият за политик е доста комично понятие.

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

А честен и интелигентен ,кога?

4

Анонимен

преди 7 години

То е ясно, че и Цветанов и цялата герберска машина ще бъдат включени в "боя". А за шведската общност ще има всички екстри. Както и до сега.Затова съм песимист.

3

Васо

преди 7 години

Не военен политик, а ченге политик и издържал тест за вЕрност към вожда.

2

Asad

преди 7 години

Neznam za vas, no tozi opredeleno mi e bil vinagi protiven...

1

zeus

преди 7 години

Политиците през последните 26 години ни разказаха играта, защо пък да не пробваме и с военен? За сведение на Дончев президент може да е всеки, отговарящ на дадени условия, дори и простия овчар от полето, стига народа да гласува за него, вика му се демокрация ;)