8

Анонимен

преди 7 години

До 8Имам приятелка цяло лято сме на. Пикник, риба и пр. От как я знам чиста на турална. Стана така че започнах работа в големия град. Що да видя. Тя. Делова жена с грим облечена удивително не прилича на себе си. Влюбих се в нея. И като знам колко е готина като човек това още повече ми допадна.

7

Анонимен

преди 7 години

6 и 7 са абсолютно верни. възниква въпросът: Доколко човек може да избяга от собствената си реалност? И какво се случва , ако наистина избяга?Ако сме свикнали да виждаме едно лице силно гримирано, когато го видим чисто , се стряскаме. А гримът е унищожил естествения тен и цвят.Има и други причини - упражнение, измерване доколко можеш да манипулираш хората, властност, липса на цели, ненавист към хората, защото ни принуждават да правим неща, които ние не приемаме, отмъщение към другия пол въобще

6

просто и ясно

преди 7 години

Във флирта си дал свобода на илюзорни очаквания, а във връзка си в плен на реалността, суровата. За партньора си. За себе си.

5

Майска роза

преди 7 години

Във флирта има предизвикателство, състезание, игра, а също и старание да се покажеш такъв, какъвто искаш да бъдеш. Това е.

4

Анонимен

преди 7 години

Биохимикали, аааа, добре, разбрах та!

3

Анонимен

преди 7 години

Ша са тръкна у съседката да ми е спорно. Ша ми забилежи че нещу и се фъргам любовно. Ша и фъргам любовни очи. Ша са Прая у дома на анимиран покемон.

2

Анонимен

преди 7 години

Ето и научно доказаха, че 4жени е по природосъобразно от една.

1

Неа

преди 7 години

Не може ли и вкъщи да флиртуваш?