74

7

преди 7 години

Da,nyakoyi ne pomni svoite dumi,nali drebna derzhavka ili malka "benzokolonka! I kak taka uspyava da vliyaee na izbori v velika Amerika.

73

А бе

преди 7 години

Мда,Обамата го подкара като нашия Плевньо-пълни дивотии на края на мандата...Щом и на него Русия му е виновна за неудачите!А и нали Русия беше регионална сила без световно влияние,как така ще манипулира САЩ??????

72

sss

преди 7 години

Знам само, че Доналд Тръмп неколкократно изрази възхищение от Владимир Путин, наричайки го силен лидер."...АМИ СИЛЕН ЛИДЕР Е ***. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ.

71

Анонимен

преди 7 години

бомбандирали 10-на държави, взели награда за мир и установили, че Русия може да се намеси на изборите.Това само в краварландия може да се случи

70

Анонимен

преди 7 години

тоя е кукловод и световен терорист номер 1

69

Анонимен

преди 7 години

тоя пак е на успокоителни ,много ненормалници има на тоя свят ама този е в топ 3 , а що загинали хора има по негова вина в целия свят чак не ми се мисли

68

Анонимен

преди 7 години

О Бай Бай защо признава, че Русия е толкова силна вече, та може да се бърка и в президентските избори на САЩ? Глупав ли е този човек?

67

Миро

преди 7 години

Интересно Много интересно. На кого са наложени санкции - Русия. Кой страда - Европа. Кой се плаши - САЩ. От кого се плаши - от Русия. Май ще трябва да започна да обръщам доларите в рубли, докато Путин не е решил да подпре рублата с 30% златно покритие.(За тези които не знаят, слуховете са че този въпрос вече се коментира)

66

Миро

преди 7 години

Ако е възможно някой да се намеси в САЩ, представи са за каква "свръхдържава" става дума. Това е открито признаване на безпомощност

65

Истината

преди 7 години

Американците дотолкова са свикнали да се месят навсякъде,че сега треперят да не им отвърнат със същото!Спокойно,Русия (почти)няма ресурс да го направи!Най-много някоя офанзива в Сирия или нещо такова.

64

Румбо

преди 7 години

Обонго що не си гледа голфа,там поне е добър!Спадащия рейтинг на бабетката да не би да е заради Русия????Какво иска да каже,че ако руснаците хвалят Тръмп(примерно),то това ще му помогне?Или че телевизията RT на английски определя общественото мнение в САЩ?Сигурно пък трите милиона руснаци в Америка ще се юрнат да гласуват за Тръмп по заповед от Кремъл!Всичко това е несериозно!Има и още нещо-всъщност Х.Клинтън е по-удобния противник за Путин,толкова е некадърна,че няма накъде повече.

63

упорна точкъ

преди 7 години

ся да изясним, другари настоящи евроЪтлантици, че не можем убаво да си усвоиме грантовете: последно Русия е пред разпад или е на път да завладее, минимум, цяла Европа - дайте да се изясним, да знаем кавко да пишем. Че от Ъмерика фор Булгериа почнаха да намекват, че сме пълни *** и си харчат парите на вятъра.

62

Анонимен

преди 7 години

Русия е виновна за изгрева и за залеза на слънцето; за дъжда и снега.Тези американски другари стават смешни и жалки.

61

Патриот

преди 7 години

Писна ми от *** американска пропаганда!

60

Анонимен

преди 7 години

"Москва ще се опита да влияе, смята Барак Обама"Да де, и сигурно Путин спи с жена му...

59

Анонимен

преди 7 години

Обама яко го е ударила параноята.Те объркаха целия свят и все руснаците им виновни.

58

Анонимен

преди 7 години

И да не спира експорта на банани от Африка за афроамериканците!

57

Анонимен

преди 7 години

Световната валута е US dollar, дори руснаците ползват повече долари отколкото рубли. Продават петрола в долари, купуват си стоки в долари. Това е факт, краварската валута диктува, енд ъф дъ куесчън.

56

Анонимен

преди 7 години

Световния икономически и военен лидер е САЩ. Това са факти, енд ъф дъ куесчън.

55

Анонимен

преди 7 години

Кой мрази САЩ бе, всички искат там да отидат или поне да въртят бизнес с тях. Милиони пък първо тръгват първо към Канада, правят 3-4 години стаж и после набързо набързо слизат на юг в мразените щати. На всички политици децата са в САЩ. Ако някакви лузъри мразите САЩ мразете си ги, но не обобщавайте, че всички ги мразели.