25

Анонимен

преди 7 години

Напоследък всите министри и онзи на командващ отсрещния тротоар са с последна степен слънчасване. Чак толкова глупости и дивотии на час не е бивало! А котарака мърка доволно по границата и се кани да ходи за риба! Славно племе! Поне една лудница да работеше като хората, а то ...

24

Анонимен

преди 7 години

Кунева помогна на енергетиката в България сега ще унищожи и образованието. Тежко на Милата ни Родина от такива продажни политици. България си имаше достатъчно добро образование но тези които не искат да ни има го унищожиха.

23

Баба Вуна

преди 7 години

Цитат на Алън Дълес - бивш шеф на ЦРУ"Ние ще хвърлим цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от бившия социалистически свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. Как? Ще намерим единомишленици в тези страни. Ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството, т.е. безнравствеността. Нужни са описания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици.Простащината, наглостта, лъжата, измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци

22

Анонимен

преди 7 години

До УчителДелегираните бюджети не са нищо лошо, сами по себе си, проблемът е в това, че парите, които са определени за издръжката на един ученик, са кошмарно ниски. За увеличаването на тези разходи / които са ДОКАЗУЕМО недостатъчни/ трябва да се борят учителите, а не срещу ДБ. Ако премахнат ДБ, ще запазят парите за образование на сегашното ниво, което няма да промени нищо в системата, само дето картината ще стане достатъчно мътна, един бонус повече за управляващите!

21

Учител

преди 7 години

Нямаме нужда от подаяния нито за квалификацията, нито от "уважението на обществото".Махнете делегираните бюджети и ни оставете да си вършим работата."Обществото" вече не цени знанието и образованието , защото намира първото за излишно, а второто просто се подарява.

20

grajdanin

преди 7 години

*** долни, ще промиват мозъците на децата ни, пък и тая им отишла на крака...

19

Анонимен

преди 7 години

Мръсните американски пари могат да възпроизвеждат единствено мръсотия... и да заливат с нея децата ни. Писна ни! Вън, мари *** кунева, от министерството, а и от България!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

А кой упълномощи госпожата да договаря неща, толкова важни за бъдещите поколения на страната? Можеше и Свидетели на Йехова да покани, нали? Или имамите? Ало! Има ли някой на кормилото или наистина сме на автопилот?

17

fsd

преди 7 години

Аз мисля, че няма никаква логика в това, една държава да налива пари в образованието на друга държава, ако не печели нещо от това. И понеже американците са майстори в печеленето на пари и власт, стигам до извода, че наливат смешни (за тях, а и за нас) пари, а купуват шанса да промиват мозъци от най-ранна детеска възраст. Явно се опитват да създадат ново, проамериканско поколение в държави със слаби защитни механизми. Това могат само американци да го измислят и е еквивалент на играчките-бомби.

16

Анонимен

преди 7 години

На всички, които гадаят, ще кажа, че всъщност "Америка за България" вече участва с няколко проекта в системата на образованието у нас. Най-популярен е "Заедно в час". Оценки за този проект с лекота могат да се открият в нета, така че - приятно четене!

15

Анонимен

преди 7 години

Че историята ни я подменят е видно но кой го разрешава -продажен политик-хрантутник

14

Българина

преди 7 години

Да беше отишла при ердоган направо, Америка срещу България е най долната официална фондация у нас, заедно с имамите салафити. Тя инвестира само в нашето унищожение, изгоненете ги моментално

13

6777

преди 7 години

Нямат работа в образованието. Цедете ги за публични проекти, но ги дръжте далеч от децата ! Там ги учат само за холокост, педерастии и малцинства !

12

13

преди 7 години

Не ти ли омръзна да си просяк и бедняк? Не е ли по-добре да се съберат данъците от мутри и червени тарикати (включвам Тиквата и в двете категории) и с парите да се инвестира в образование? 100 милиона за 6 години са по 18 милки на година. Дори за държава като България, това са пари за семки. 18 милки за 50-60 мутренски возила, които държавата може да конфискува за 1 ден, ако данъчните си посвършат работата. Даже 1 ден е много. За 1 час, могат да хванат повече неплатени данъци... АКО ИСКАТ!

11

Анонимен

преди 7 години

Кунева няма слаба страна.Като РОБОКОП Е.На какъвто пост я поставят със всички може да се справи.От закриване на Цетрали пройзвеждането на зарядни .Евро депотат министърка на МО.Сигорен съм че и ракета в космоса може да кара

10

Условия за финансира

преди 7 години

Изисквания по програмата за финансиране:- Руско-турската война се е водила за освобождението на България от руснаците.- Американските бомби хвърлени над София не са били в жилищните квартали и не са загинали 5000 напълно невинни цивилни българи.- Във ВСВ единствената страна, която се бори срещу фашизма е САЩ. Русия изобщо не е дала 40 милиона жертви и изобщо не е разбила нацистите. Смелите американци са победили Хитлер, а жертвите на Русия са от терора на Сталин.

9

Байгън Ганьо

преди 7 години

А, бе тролчета недни, къш! "Америка за Българи" ги дава тези средства за образование, поне! А, "Русия за България" ви ги дава да тролясвате по цял ден, *** такива!

8

Анонимен

преди 7 години

Бог да ни е на помощ пак след като търсим помощ от американците за нашето образование ужас

7

Анонимен

преди 7 години

Да да ,като подменят историята и ще се оправи положението.Ще има и за министарката пари и за новите учители

6

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че другарката Пръмова е ваша снаха, другаре.Не на Сорос.Тя е от ВАШИТЕ изчадия, на ВАШАТА партия-ку4ка.