12

Анонимен

преди 7 години

Значи гей паради може, а нормални хора по бански не може?

11

Анонимен

преди 7 години

Общинският съвет да разкара пияните и надрусани клошари от центъра на Бургас, после дс се занимава с хората по шорти.

10

Анонимен

преди 7 години

Поредицата комунизогерберунгелска измишльотина, която преди да бъде създадена, е ясно че няма да работи. Веднага се сещам за, ефекта от фарове през деня, тютюнопушенето на закрито, шестте години затвор ефективно за дрифт и още поне хиляда глупости,които е ясно че няма да вършат работа. Лошото е че някой уреден некадърник въвежда нещо, става ясно че то не работи и вреди, но следващия крадец с власт не го отменя, а измисля поредната неработеща глупост. И така до безкрай.

9

Сандо

преди 7 години

Дебилщината не се изкоренява със забрани,Бургас- града на трите ленти!:)))

8

Анонимен

преди 7 години

Ще глобявали хората по бански !? Хахаха...тия които предлагат такова нещо в 21 век. са психично болни ненормалници бе хаха. Или просто още си живеят в 19 или 20 век. Чудя се как е възможно такива хора изобщо да бъдат допускани до власт.

7

Иван

преди 7 години

Що не престанете да се вземате толкова на сериозно всичките общински партийни ВЕЛИЧИЯ-разните му там ГЕРБОВЕ,ДСБ-та,БСП-та,средни селяндурски КЛАСИ и не знам си какви ***...На времето комунистите ни учеха как да не ходим с тесни панталони и ни гонеха по същата тази БОГОРИДИ да ги режат с ножици/панталоните де../Нищо не се получи../нямаше GPS-си..ха ха../Но поне ни научиха на известно уважение към ОБЩЕСТВОТО..Сега с вашите партийни разпореждания нищо сериозно за научаване.Ама от КОГО?...

6

голю босев

преди 7 години

Забраната не важи за мен.

5

Анонимен

преди 7 години

До АбвБургас не е малко курортно градче.Дадох пример с Ница, макар че и около този град има по-малки курортни селища - там по улиците можеш да видиш хора по бански.Но Бургас е окръжен град и става въпрос за централната му част - там където се намират административните сгради.

4

Какво си мисли този

преди 7 години

общинар Тошко Иванов?Прочутият крайбрежен булевард в Ница върви покрай самия плаж - от едната му страна е плажът, а от другата му страна се намират великолепни магазини и заведения.Как Тошко си представя, че в едно такова заведение ще се разположи бос и гол до кръста нашенски ром или тетка по бански, чиито тлъстини се тресат като желе?Същото може да се каже и за булевард Кроазет в Кан.Ами този хипотетичен чужденец, който е дошъл да си харчи парите у нас, нали знае дрескода по света?

3

Наблюдател

преди 7 години

До Абв(2):Градската управа не решава за частниците - ресторанти, транспортни фирми и т.н.

2

Американ

преди 7 години

А що не и с връзка?Тия съвсем са изперкали, или може би някой имат магазини за обувки и дрехи в центъра на града.

1

Анонимен

преди 7 години

ha ha