16

Луди жаби

преди 7 години

И още нещо, Аззззз. Трябва да спре и да се води по акъла на други държави извън Европа. И да спре да им върши войните. Ето това вече ще я оправи. А, да. И най-после да вземе да се обедини!

15

Азззззз

преди 7 години

Опитват се да разрушат ЕС. В Белгия беше първия атентат, ясно защо, после в Франция и Германия. Съвсем очевидно се опитват да разрушат ЕС. Той все още може да се оправи. Трябва му обща армия.

14

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше да се спрат тия коршуми!

13

Берлин

преди 7 години

Няма работа в Пазарджик? Българската евроатлатническа икономика бележи растеж, а в Пазарджик няма работа!---------------------------------------Европа е виновна, че в Пазарджик няма работа?! ХАхахаха... ми те хората пробват да инвестират в БГ, но бай бyгар изпооткрадне каквото може и те си тръгнат. Хахахаха... много сте зле.

12

до Суека

преди 7 години

Не става да ги изгонят, не се раждат достатъчно немчета. Трябват 2 милиона повече бебета, за да затворят границите за пришълци. Другия вариант е да изчезнат като нация и държава както ние направихме

11

Техаs

преди 7 години

Ало, Германия е колония на щатите, това да е ясно. Там всеки ден има стрелби по моловете. Просто американски екшън. Свиквайте!

10

Анонимен

преди 7 години

Защо ще се връща в България? Много страшно ли е в Германия? Като си избрала това място, ще си седиш там.

9

Суека

преди 7 години

Да бият шута на всеки емигрант и да премахнат всяко гето и да си останат само емигрантите които са интегрирани по някакъв начин като българите в Германия и да видим дали ще има такива убийства и показни криминални деяния и да има ще са в пъти по-малко и по битови ! МЕРКЕЛ и сие докараха чумата от Близкият Изток тук сега те да се оправят глупците с глупци ! Колкото повече такива неща се случват толкова повече крайни организации и симпатизанти ще се създават и БЕЛИ ЗЛАТКИ като нашата *** .

8

ист

преди 7 години

Хитлер прочистваше Европа - лошо.Меркел замърси Европа - лошо.Германска работа - много лошо.

7

Анонимен

преди 7 години

"Ели е ранена по време на паниката. Тя паднала, повлечена от уплашената ръка. Тогава е счупила ръката си." Toтално сте се издухали всички журналисти в този сайт! Хвърлете си молбите за напускане! И се научете да приемате забележки и критики от хората, защото именно от тях Ви идва заплатата. Недейте да триете коментари подобни на този, тъй като това Ви прави едни комплексари!!!

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен8Не се е сетила да каже, че е политически преследвана. Бат Бойко не й дава да носи бурка, а мама Меркел ги приема повити всякак:)

5

Анонимен

преди 7 години

И аз съм на мнение, че се прикрива истинската цел и мотиви на стрелеца. Живея вече почти 15 год в Германия и съм се нагледал на манипулации вече по немските медии. Все пак да не забравяме Гьобелс какъв и от къде е.

4

Анонимен

преди 7 години

нали се сещата с какъв цвят на кожата е тая ели

3

Анонимен

преди 7 години

До МНЕНИЕщом е от Пазарджик, няма и съмнение.

2

помак

преди 7 години

Кабул не е Европа,а и загиналите не са християни."Света "настръхва само,когато жертвите са християни!

1

МНЕНИЕ

преди 7 години

Тази е от българите , които ни "прославят " из Европа.Тази е от българите , заради които ни гледат с презрение из Европа.