27

анонимен

преди 7 години

ЛЕЛЕ АКО НАИСТИНА ВСИЧКИ СА ПО МЕСТАТА СИ КАКТО НА СНИМКАТА СЕ СЕЩАМ САМО ЗА ЕДНО. ПРЕДСТОИ ТРИМЕСЕЧНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ. ИНАЧЕ Е АБСУРД ВСИЧКИ ДА СА В ПАРЛАМЕНТА.

26

Анонимен

преди 7 години

Писали са го в "протоколи на ционските мъдреци",още преди повече от век,но гоите нито желаят да четат,нито да мислят - ще създадат такъв терор в света,че гоите сами ще поискат твърдата ръка и богоизбраните ще им я поднесат.А след това ще установят повсеместен терор.Ето,вече се започва,сами да си поискаме "твърдата ръка" и нашите са едни от първите,които я искат.А трябва повсеместно изчистване от света на този источник на повсеместен тероризъм -"богоизбраните" и техния връх,ционистите!

25

Су 34

преди 7 години

Той Владимир Владимирович ви го каза, обръщайки се към САЩ и Западът на асамблеята на ООН през октомври 2015 - " Погледнете само какво причинихте на света с вашата политика на двойните стандарти ! "

24

Dino

преди 7 години

Da se obiavi isliama za chovekoneanavistna religiia I vsichki ,koito jelaiat da go izpoviadvat,da badat izgoneni ot Evropa.Grajdanstvoto niama znachenie.

23

едва ли само това

преди 7 години

До Анонимен 24Не мисля, че явлението може да бъде обяснено с наличието или липсата на "Чуждестранен легион". Причините са другаде, но европейските лидери не искат да се замисля за това. По-лесно е при всеки подобен случай да се дрънкат безсмислени лакардии и да се ронят крокодилски сълзи. На тях им е лесно - пазят ги като писани яйца и нищо не ги застрашава. Загиват обикновени хора, деца!

22

Анонимен

преди 7 години

Време е европейските лидери, които имат самочуствието на големи държавници, най-после да си осъзнаят отговорностите и задълженията към собствените държава и народи!!! Те са длъжни да ги защитят адекватно - нещо, което очевидно не могат, но най-лошото е, че не искат да го направят. И се чудя на търпението и бездействието на френските граждани от френски произход.

21

Анонимен

преди 7 години

До Да, но....... А пропо, питам се защо подобни актове няма например в Германия или Дания....!?...Германия и Дания нямат "Чуждестранен легион"...Хитлеристките изстъпления са малко по-назад в годините, а и от тях пострадаха предимно европейските народи. Пък и съвременна Германия е коренно различна от райха.

20

Българин

преди 7 години

Абе тия нашите *** се изкараха големи специалисти - нямало заплаха. Та тия *** се изкараха по - големи специалисти от французите и белгииците. Дано не съм рав

19

Анонимен

преди 7 години

Трябва всички да приемем исляма да забрадим жените, да пуснем бради, да се обрежем тогава всичко ще е наред :)

18

RRR

преди 7 години

Светът неумолимо се променя динамично пред очите ни. Единствената причина България да се размине с подобни терористични трагедии е безинтереса (за сега) на радикалните ислямисти към нас. Бедна ми е фантазията нашите служби каква подготовка биха имали. Демотивирани служители в системата, ниско квалифицирани, некомпетентни, мързеливи, без компютри и принтер хартия, да не говорим за съвременни кибер умения или разузнавателни техники (дори да има такива, те обслужват по-скоро нечии неясни интереси).

17

Да, но....

преди 7 години

Наистина трябва да спре!!!! Твърде снисходително се отнасяме към всякаква ***, която се влачи към Европа! Но, за съжаление, истината е малко по-друга! Извършителите на атентатите в Лондон, Париж, Брюксел са все местни хора. Второ и трето поколение на лица, отдавна живеещи в тези страни или пришълци от техни бивши доминиони. Явно някой целенасочено им промива мозъците и хваща декиш. А пропо, питам се защо подобни актове няма например в Германия или Дания....!?

16

Наблюдател

преди 7 години

Най-висока цена се плаща за политическата форма на глупостта, либерализма. Единствено може да се поспори дали е глупост или психично заболяване.

15

Методи Христов

преди 7 години

Тоя камион е трябвало да влезе в нашия парламент па да върти ,да върти докато свърши горивото

14

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега,както седмици наред пуликуваха снимката на удавеното сирийче и призоваваха да не спираме потока от нещастни мюсюлмани към Европа,да публикуват сега и снимките на прегазените десетки френски деца.Обаче няма да ги публикуват! Кой казва, че няма заговор срещу Европа?Очевиден е заговора-първо да не спира преселението на милиони мюсюлмани към Европа по въздух,суша и вода,а после да ги радикализират и да сменят християнската цивилизация с тяхната. Водим война за оцеляване,а не ни го казват!

13

анонимен

преди 7 години

ЕТО ИДВА МОМЕНТА ОТНОВО ДА УБЕДЯТ СВЕТА, ЧЕ ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА БЪДАТ ЧИПИРАНИ И ВЕРОЯТНО НЯМА ДА СЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЩА. ЩЕ БЪДАТ ПРЕДОТВРАТЯВАНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. А ЗАЩО ТОВА ДА НЕ Е ДЕЛО НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ С ТАЗИ ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ЧИПИРАНЕТО И УПРАВЛЕНИЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК КАТО ЗОМБИ. ОТДАВНА СА СИ ПОСТАВИЛИ КАТО ЦЕЛ - УЕПРАВЛЕНИЕ НА ВСЕКИ ЕДИН - Т.Е. БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА ИЗПЪЛНЯВАЩИ САМО КОМАНДИ НА ГОСДПОДАРИТЕ НА СВЕТА.

12

льошо

преди 7 години

До Анонимен Това е най-голямата опасност. Под предлог, че се борят с тероризма, да сложат чатала на врата на собствените си граждани. Не че липсват сигнали, че точно това им е целта.

11

извън пиара

преди 7 години

Хора, лансирани заради подкрепата си за глобализма, се обявяват против мулти-култи политиката? На това му се вика шизоидно поведение. Въпреки това реакциите им в случая са полезни. ЕК малко трудно ще спре с тази политика, след като отделя точно 3 пъти повече средства за настаняването на мигранти, отколкото отделя за всичките си прехвалени еврофондове. Става ли ясно коя е основната функция на ЕК?

10

Z световна война

преди 7 години

Виждаме пълния провал на днешните европейски политици-Меркел,Оланд,Камерън.Не успяха да интегрират Европа,докараха ни тероризъм на главите и на всичкото отгоре приемат джихадисти по-лесно от източноевропейци...Пропиляха времето на 3 поколения!Сега трябва да се започва отначало,но ще бъде по друг начин,с други политици...

9

Пиночет

преди 7 години

Много по лесно щяхме да се отбраняваме с оная армия от преди 30 години. С Кльона на границата.С граничарите с АК47. А сега понастоящем с голото ду *** на плевнята

8

философ български

преди 7 години

Може ли празна червена кратуна непознаваща и неразбираща демократичните принципи и свободата ,да се обажда и да дава акъл как се изгражда общество свободно и демократично.За да бъде днешна Франция такава ,колко революции се случиха,та някакви вероятно милиционери да дават акъл,след като са добри единствено в манипулаците и крупните измами