115

до 67

преди 7 години

Думата е дос и като част на речта е частица. Примери:Седнало е Джоре, дос, седнало е Джоре;Изгреяло ясно слънце, дос, дос, Доне ле;Више село зелен явор, дос, под яворо извор вода, дос.

114

Анонимен

преди 7 години

кoмyнистите не могат да прежалят скъпата си рожба де-***-се, което отива в киреча, ако се узакони дост. Две различни партии на един електорат означава по-малко влияние върху живота на българите, но останалите тук за изцяло зомбирани и не осъзнават нещата. Затова са впрегнати всички ресурси за съпротива в защита на уж "омразното" котило де-***-се.

113

Рязан Турчин

преди 7 години

До ФутурологЗа нас няма значение дали Ердоган или някой друг е на власт. Обичаме Турция, ние сме мюсюлмани, турци, какво общо имаме с Русия? Защо да следваме гнусния Доган? Нали ти е ясно, че в Родопа и Делиормана само ДПС или ДОСТ може да спечели.

112

Анонимен

преди 7 години

Само *** може да си помисли че това са мотивите на съда. Това са мотиви на Тиквата. Добре го надиграха Местанчо.

111

Шоп

преди 7 години

Мотивите на съда са пълна глупост.

110

Рязан турчин

преди 7 години

до 146Малка поправка. Господина не печели в Германия, а стои на социалка------ГосподинЪТ се пише. На какви българи се правите тука, даже грамотно не можете да пишете!

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120Откога национални престъпници ще могат да участват в избори?! А, да, и в затвора има урни!

108

Анонимен

преди 7 години

Тоя псевдовъзпитаник на Алма Матер продължава със софистичните си изкаляквания на езика и с необразованите си сравнения в езикознанието. Сигурно оная, спортистката, му ги нашепва. Че тя, каквато беше в спорта, такава е и в езикознанието - професорката по езика, де. Лютфо смотан, "атака" е българска дума, произлиза от френската "атак", да не искаш да произлиза от "юруш". То ти на юруш трябваше да си в затвора за национално предателство, скри те турското посолство, сега акъл ще даваш!

107

Българин

преди 7 години

този защо не е в затвора?

106

Възрожденци

преди 7 години

Ако се чудите защо няма реакция от страна на ДПС в коментарите, отговорът е лесен. Общината в Кърджали по това време не работи, а за работата от вкъщи не се плаща.

105

АTAKICT

преди 7 години

ДОСТ Е НАСЛЕДНИК НА ВСИ4КИ ИМЕНА НА ПАРТИИТЕ В БЬЛГАРИЯ ---ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАМАЖЕ ДЕЙНОСТА ИМ ОТ1989 ДО СЕГА ---СДС БСП И ТЕЬНИТЕ ПРОИЗВОДНИ---ДПС ПБ НФСБ И Т. Н

104

Pasha

преди 7 години

Da jivee DOST

103

Анонимен

преди 7 години

"Вътрешна Македонска Революционна Организация накратко ВМРО няма нищо общо с Република България но номерата минават"ВМРО е национално-освободителна организация на българите в Македония и е пряк наследник на ВМОРО, която е национално-освободителна организация на българите в османската империя. Ти си турче и затова не я харесваш, а и ВМРО яко го нахака на Местан. :)

102

Без думи

преди 7 години

До Анонимен Ти си болен мозък !!!!

101

Загрижен

преди 7 години

Трябва да признаем, че ЛМ е интелигентен и умен мъж !! За съжаление обаче е шпиьонин на Турция и мястот му е в затвора а не в политиката. Но кат се замисля ... доста от народните избранници също са за там!!!

100

Анонимен

преди 7 години

Като изтри 110 на негово место дойде моя отговор , аз точно за това разправям с теа номера блокирай-изтрий

99

Анонимен

преди 7 години

Забавлявам се с безпомощното квичене на турските ***, както и с върховните глупости, които изкарват като аргументи.

98

Анонимен

преди 7 години

Вътрешна Македонска Революционна Организация накратко ВМРО няма нищо общо с Република България но номерата минават

97

Анонимен

преди 7 години

ОТГОВОРИЛ СЪМ ПРЕДВАРИТЕЛНО В КОМЕНТАР 110

96

до 106

преди 7 години

На колко дози сте до сега ?.