19

gost

преди 7 години

То зарад това управия нема ще работим кои де намери пък тия гъзари из малките градове ще командват пък и присмиват остави другото ама докога боико не мине да ги оправи

18

gost

преди 7 години

То много странно по цял ден на кафе и сега на море предполага се от закуски са спестили но по странното ония де са какво гледат

17

gost

преди 7 години

Като онив де реват немам пари а първи са на море я да им имам нямането

16

Чочо

преди 7 години

На т'слата, дръжката, как влезе мъжката, на т'слата дръжката.

15

typ si

преди 7 години

До АнонименМладеж колите от 70-те са едни от най опасните защото каросерията не е обесопасена. При удар се скачква като консервна кутия и ти и цялото ти семейство ставате на пастет.Това че си задръстен и не можеш да мислиш не означава че новото е лошо.

14

Анонимен

преди 7 години

Ами щом има автопилот, дали можем да караме пили? Нали компютъра мисли вместо нас. Пък на него не му трябва алкохол.

13

Маке-Ариец

преди 7 години

А защо никой не се замисля откыде ще дойде толкова ток ако всички ползват коли на ток? М? А?На *** пак ще му вдигнат цената на тока в панелката и откъде той ще вземе 200 леваС да си плати сметката?

12

Наблюдател

преди 7 години

Със сигурност чудо ще направят нефтените и автомобилни конгломерати да компрометират електро и другите видове алтернативни превозни средства. Лошото е че разполагат със стотици милиарди и някой и друг милион отделени за целта нищо не са за тях.

11

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам кола от 60 70 и 80-те години вместо някакви коли с бъгнати компютри да ме убият. По добри коли от онези години не са измислени. Повечето от катастрофите стават от предоверяване на новите ламаринжаци. Много от убилите се по пътищата са с нови ламаринжаци които имат скрите заводски дефекти които дефекти довеждат до катастрофи. Носачите на всички нови автомобили са от стоманизирана ламарина. Тази ламарина няма устойчивост и неможе да издържа големи натоварванияна при високи скорости!

10

Анонимен

преди 7 години

Плювачите един път не са си качили дупето в Tesla, ама вече го разбират и това... В БГ е пълно с гении, но за съжаление само във форумите.

9

Анонимен

преди 7 години

Този секрета от къде ще го извади? От ауспуха ли си?

8

Кристиян

преди 7 години

Мъскарата е луд!

7

Анонимен

преди 7 години

До 9Връщам си лентата и се сещам за безброй случаи в които производители на автомобили с ДВГ изтеглят партиди за ремонт, но след множество фатални инциденти. До колкото разбирам Тесла са прекалили с това, че са заблудили хората, че едва ли не, могат да зададат маршрут и да си пият уискито докато пристигнат. Е, наистина не чак толкова напред. Все още трябва да държиш волана и да си съсредоточен за да пътуваш. А иначе, естествено петролните компании търсат косури на електроавтомобилите.

6

Анонимен

преди 7 години

Признавам /за разлика от други/,не съм инженер.Но съм, човек, гражданин със собствено мнение.Безспорен факт е, че "Тесла" са производителите на автомобили, които работят от години за намаляване на дела на фосилните горива в световната икономика.Бъдещето на автомобилостроенето е в електроавтомобилите. Предполагам и техните автомобили имат недостатъци.Но нима производителите на автомобили с ДВГ са съвършенни? Ужасно много хора загиват от ПТП, но виновни са повече водачите, отколкото автомобилите.

5

нека

преди 7 години

а, забравих! Нека си купуват и Айфони, много са хубави... и полезни, практични, производителни,,,,

4

нека

преди 7 години

нека купуват , братята Хамериканци, горките облъчени от маркетингови номера хорица, нека си купуват !

3

Анонимен

преди 7 години

До Никола ТеслаКупувам 10бр от клетките в автомобил на тесла за 6лв. Айде прави бизнес, като си мислиш, че имаш мозък в главата.

2

Никола Тесла

преди 7 години

И един офтупик - Може ли няколко хиляди батерийски от 1,5V сложени в пластмасово корито покрито с ламарина да струват 25 хилядарки при условие, че 10бр от тях се продават в ИКЕА за 2,99лв?!

1

Никола Тесла

преди 7 години

Преди да четат "строго секретния план" на евтиният мишкар всеки човек, сам за себе си трябва да проумее едно основополагащо начало на заобикалящия ни свят, а именно - никой не е отменил законите на физиката. Другото са алабализми и евтини маркетингови номерца на 19 дюймовите телевизори вместо табло. ***, които този *** продава са с китайски носачи от нискокачествена стомана и са причина за 38% от катастрофите. Нататък чете сами убийствените критики за други детайли. Ако можете.