119

444444

преди 7 години

интересно къде ще бъдат настанени поделенията са разрушени,а и все ще тръгне да бяга !!!

118

До 141

преди 7 години

Ще коментирам само сумата - 400 лева. Изобщо не е нереалистична. Става дума за издръжката на един войник месечно. Едва ли включва ремонта на сградите - всички казарми са в руини, както и транспорт и пр. Но! Оръжието си е там, остава облеклото и храната. Който е служил знае как стоят нещата, да не се впускам в подробности. Това е армията, не "Ол инклузив" на морето.

117

техноманиак

преди 7 години

За всички почитатели на Калашников ще кажа,че тия дни си купих еднин ъглошлайф с който АК-то за две минути го нарязвам с лекота.Лошото е,че за него после плащат около лев,не повече.За дървенията му нищо не плащат проклетниците!Ама пък за две минути лев-бива си далавера си е!Забрави да кажа,ч машинката е немска и много добра.Цял ден да режеш не загрява!А АК-то си е първобитна стока и металът му не е добър ръждясва бързо!

116

неверник

преди 7 години

Тази идея за 400 те лева на месец ми се вижда нереална.Освен ако до всяка казарма не се намира и собствена зеленчукова градина,свинеферма,птицеферма,по два декара засети със жито за всеки войник които ще трябва да жъне ръчно за да се спести от разход за комбайни.Въобще Каракачанов разказва вицове.Нека той да преживее месец с 400 лева пък тогава да говори.

115

Ганев

преди 7 години

Най-после някой да прибере младежите от улицата, които хем се чудят какво да правят хем се избиват с новите коли, дето таки с толкова мъка им е купил от чужбина. А дано да стане тая казарма за 6 месеца за да се научат, че мама няма вечно да им бърше сополите и че всичко което направиш си има последствия за самия теб.Браво, ако така държите нещата пак ще гласувам за вас!!!

114

бивш офицер

преди 7 години

Тази ДС трътка нямали кой да го озапти ? То "професионалната" армия е неподготвена , необучена , неекипирана , невъоръжена , изобщо небоеспособна , той тръгнал наборна да прави . Иначе ако другото е добре , нищо лошо някакъв вид краткосрочно военно обучение , но не срочна армия .

113

_

преди 7 години

Здравеопазването е трагедия, учителите са на измиране, те ще харчат парите от данъците ми да си играят на войничета. Една гьостерица трябва, и наред по гърбините в НС...

112

Анонимен

преди 7 години

Тези или не са в ред, или са измислили вариант да окрадат едни пари под формата на казармено обучение и подобни.

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен151А докато служат жените, ти ли ще им гледаш децата, умнико? Или ще им плащаш заплатата?По-голяма идиотия не бях чувала! Почвам да се съмнявам не само в умствения капацитет на депутатите, но и в психическото им здраве!

110

Анонимен

преди 7 години

2 години е нормално да има казарма и да служат и жените, така е по целия свят, браво на вмро за новия закон дано влезе в сила още тази есен и да ги вкарват

109

Анонимен

преди 7 години

Не за бабички, а за млади и стари демократи е този популизъм.

108

Анонимен

преди 7 години

Помня, понеже си останах горд редник да края, заплатата ми беше лев и петдесет (за шест кутии Арда - второ). Понякога ни даваха и по две ножчета за дране - руски, Балтика. Интересно сега как се мислят нещата с наборната войска. Хотели за майките на момчетата ще има ли наблизо?

107

Огън школа не остана

преди 7 години

Ако стане и върнат казармата - първия набор ще намаже - няма да има гърч,чанч и тормоз от старите кучета, защото ще са първите от 11 години насам. На нас 1987г. като новобранци първата година ни изпиха мозъците през пробит пи4и косъм.

106

Анонимен

преди 7 години

...пазете децата си.....не ги пращайте в казармата при него и неговата каракачанска рода....

105

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че за България няма полза от наборна армия. То няма полза и от професионалната, но това вече става много голяма тема. Бил съм 2 години и нещо в казармата и това си беше загубено време.

104

до 139

преди 7 години

139- и,само да ми падне някой от твоята рода в любимата ти казарма,ще видиш каква любов ще падне там...сега вече искам казармата....

103

Анонимен

преди 7 години

Преди малко го слушах лъжльото Каракачанов по телевизията. Щял да струва 400 лева на месец наборен войник!? Айде някой да ми каже как се храни млад мъж с 13 лева три пъти на ден. Ами облеклото? Сградите? Транспорта? Оръжието? Медицината? Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Каракачанов.

102

до 137

преди 7 години

137 - и,само да ми падне някой от твоята рода в любимата ти казарма,ще видиш каква любов ще падне там...сега вече искам казармата....

101

Анонимен

преди 7 години

Казарма ли? Който иска да участва! Аз тая помия съм я сърбал година и половина!

100

Shark

преди 7 години

Може, на първо депутатските синове да влязат. Да не би да си мислите че ще пуснем децата си да ви защитават крадените имоти. Сън сънувате.