6

дебел депутат

преди 7 години

Както всичкото производство нарочно се унищожи,така и пчеларството трябва да се унищожи,ще се внася ГМО мед от Китай и САЩ.

5

аС

преди 7 години

Както навсякъде другаде и тук съществува картел при изкупуването на продукцията. Жална ти майка , в Бг, да си селскостопански, или изобщо да си някакъв производител

4

Злостър

преди 7 години

до влади задръстения имбесайл. Влади, имбесайле, ти знаеш ли, че без пчели хората умират до 10 години?! Не, така си и знаех, все пак си ън имбесайл фром ъ вилидж аут ъф Соуфиъ. Ненужна семенна течност.... и правен от урина!

3

vlady

преди 7 години

Пчеларите да сезират архимандрит Исахак Похосян архиерей на арменската епархия. Пръскането срещу комари и други кръвосмучещи е крайно необходимо за да не се разпространяват болести.

2

Анонимен

преди 7 години

Крайно времее да си отворим очите за безобразните вреди, които нанасяме на себе си, на всички поколения след нас, на цялата планета.. Пчелите правят мед - продуките от царевица са мутантите. Със затварянето на кошера проблемъът не е решен - нали по-къъсно ще излязат и ще поемат торовите. отрвен мед ли ще давате на децата си, за да са здрави! Задействайте най-после инстинкта си заа самосъхранение! Напръсканото с пестициди, хербициди и пр. -циди е отровено. Къде са еколозите, НПО-та от тв студия?

1

xXx

преди 7 години

До ХимикооОооОООо колко си ***, има ли смисъл, с теб да говоряяЯЯяяяЯяя :)))