35

Нищо ново!

преди 7 години

Меркел е като другите политици в ЕС - лакеи на крупния капитал. Казали и да внася евтина работна ръка, да подбива заплатите на германците и тя хоп, готово! Същата е и Сталинка - за едната пара, готови да продадат народа си.Ubi bene, ibi patria - Където е добре, там е родината[

34

Анонимен

преди 7 години

Намирам ,че фрау е по-непредвидима от Хитлер.Той беше по-прозрачен.

33

Анатоли

преди 7 години

Това чудовище на снимката, съсипа Европа. Гонофонда се променя драстично благодарение на политиките на разни самозабравили се марксисто-либерали. Истината е, че трагедията на бъдещите етнически кръвопролития ще бъдат платени от децата на днешните германци. Хората не са достигнали етап в своето съществуване, в който да могат да съществуват в рамките на взаимноуважение и разбирателство. Просто такъв е живота и просто такава е реалността. Бъдещето е бедно, гладно и кърваво.

32

По Добре

преди 7 години

По -добре ЕС да се освободи от МЕРКЕЛ и други ПОДОБНИ НА НЕЯ СЛУГИ НА САЩ за да ПРЕБЪДЕ

31

Шулц

преди 7 години

Аман от тестовете на тази дърта баба!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Цялата идея на за създаването на ЕС е сдържането на Германия. Това винаги е била задача номер едно на англичаните. Най-лошия кошмар за англо-американците е съюз между Германия и Русия. Меркел определено играе роля срещу такова сближаване, но то е супер логично в геополитечиски план и вероятно ще се случи, ако не сега то след няколко десетилетия. Колкото и клиширано да звучи имагинерните държави на Оруел са на път да се реализират(Англо-американска, германо-руска, китайска)

29

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада.

28

Анонимен

преди 7 години

Меркел е виновна за всички грешки в Европа последните няколко години и най-вече:- политиката спрямо Русия и Украйна- бежанците- маневрите с Турция- подстрекателство към война с Русия по заповед на САЩСега продължава да дълбае и съсипва.- Щели да наказват Испания и Португалия за бюджетен дефицит - спешно въвеждане на еврото- централизирано (едно) европейско правителствоВсичкото пак грешки. ЕС се разпада.

27

Анонимен

преди 7 години

Шмеркелица е виновна за провала на ЕС. Неможе да водиш по - *** политика от нейната. Неможе да подменяш собствения си нарад с всеки който може да върви пеша. Шмеркел е основния враг на ЕС и християнската култура. Меркел е виновна и за Бракзит. Тя е виновна и за кризата с Украйна, понеже поведе агресивна политика спрямо Русия, а руснака не прощава и Москва не вярва на сълзи. Меркел слуша черния шаман и се кланя на Насрадин ходжа, без да отчита интересите на ЕС. Меркел е срам и позор за Европа.

26

Анонимен

преди 7 години

Чакаме статията за исландските викинги - знам че викахте за тях и сега боли, но.......

25

Анонимен

преди 7 години

С политиката си на "Добре дошли" спрямо мигрантите Меркел доказа, че не е особено умна. Някой я е излъгал,че е достатъчно умна да решава съдбата на половин милиард души.

24

Анонимен

преди 7 години

много е наивно да се смята, че тя сама ги решава тия световни проблеми и никой не й нарежда какво да говори и тоя някой не може да бъде германец.Имайки предвид, че германците започнаха да бягат от Германия заради имигрантската напаст самите те отдавна да са я изритали.

23

дедо Ташунко

преди 7 години

Уважаеми г-н Томов, за мен това е една жена, непознала щастието на майчинството, която е марионетка в американски ръце. Никаква желязна леди не е бившата комсомолска активистка, кашата която забърка навсякъде ще я кусаме след няколко години. До 2020-та г. издръжката на нахлулите в Германия мюсулмани ще възлезе на 78,5 милиарда евро. Хора, които няма да се интегрират и ще разцепят страната на паралелно живеещи, враждебно настроени помежду си общества. За огромно съжаление!

22

Анонимен

преди 7 години

Айде бе - къде е статията за насраните викинги от Исландия?

21

Анонимен

преди 7 години

Это ж как надо перевоспитать немцев за 70 лет что б из истинных арийцев сделать их ноющими кроликами,старуха у руля государства и глупая баба министр обороны...Адик на сковородке прыгает в два раза чаще от позора....

20

дд

преди 7 години

Бабичка плаче за пенсия

19

Анонимен

преди 7 години

Германия и Русия се сближават за евразийски съюз срещу НАТО.

18

младен

преди 7 години

До Einen TikwenЕвалата. Добре си го написал ;)

17

бг

преди 7 години

Въпреки грешките пазете ЕС и обединена Европа!Това което се направи е нещо велико.Иначе злите сили дебнат и идва апокалипсиса

16

Einen Tikwen

преди 7 години

Всеки ден нови магистрали, хората виждат, за тунела при Мюнхен говорих с китайците ще помогнат, откриваме детски градини, папите ни познават, усвояваме европейските над 90% усвояване имаме за миналата година, на пенсионерите ще дадем, газовият хъб край Хамбург цяла Европа ни подкрепя, пазим границата Камерън го водих с джипката видя, реформите вървят, на пожарникарите ще дадем има милиони спестени от контрабанда, на учителите ще дадем не сме обещавали но ако има ще дадем, хората виждат...