23

гост

преди 7 години

почивайте на севеp-Албена, Русалка... за какво ви е Гърция.

22

Владо

преди 7 години

Според мен причината курорта да е пълен са тези битови инциденти! Всичко живо идва тук да гледа на живо представления с бухалки, ножове и пищови.. За това Бойко трябва да организира мутрите да изнасят ежеседмични представления да не се губи интереса! И току виж цяла зима курорта пълен! Според моите изчисления към коледа мутрите ще са свършили за това, Бойко да пусне затворите в новогодишна отпуска, така хем няма да ги храним по празниците хем ще се спестят пари от новогодишна заря!

21

Анонимен

преди 7 години

Кой бяга от слънчака, стига сте дрънкали глупости! Курорта НИКОГА не е бил толкова пълен, по това време на годината! Направо кърти! Като излязат статистиките ще видите, че тази година ще е рекордна по посрещнати туристи!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До АнгелНапълно съм съгласен с теб. Аз съм семеен с две деца. Гастроном съм но не пияница.Наркотици не употребявам. Имам силна непоносимост към чалга. За това от години ходя на почивка по тихи семейни курортчета в Гърция.Но, ако агличани, руснаци, българи-чалгари и сие с различни от моите ценности желаят да си харчат парите в Слънчака - лошо няма.

19

Solar Power

преди 7 години

То слънчев бряг е най-глупавия курорт. Не можеш да се разминеш по улиците от ***. Става само за тийм посещения между 13-18 години. Кой какво бмв има, резачка. Пълна порнография. За всички над 18 години препоръчвам Турция,Гърция дори Италия е по добре. По-евтино е.

18

Анонимен

преди 7 години

Ами аз лично не бих отишла на почивка на подобно място, но пък хора всякакви. То и Слънчев бряг не е място за почивка по моите критерии, но си го посещават.

17

Анонимен

преди 7 години

Докато така наречените журналисти постоянно раздухват случая,защото са *** и се чудят с какви глупости да си запълват страниците,и последния турист ще избяга..

16

Анонимен

преди 7 години

Ама те чежденците не разбират от майтап.На и Бойко сам каза че това е една махленска свада на два три главуна.

15

АНТИ МУТРА

преди 7 години

а ВЪВ ГРАД ВАРНА ИМЕ ЕДИН НАРКО ДИЛЪР НА КОКА, БЕЗАЛКОХОЛНИЯ МУ ВИКАТ, МАЙ ИМЕТО МУ Е СВЕТОСЛАВ, ПРОДАЛ Е НАД 500 ХИЛ .ЛВ КОКА В ГРАДА.. КАК МИСЛИТЕ, ДАЛИ НЯМА МАФИЯ В ГР. ВАРНА??? СМЯХ .. КЪДЕ СТЕ ВЕ.. ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ ПРОДАВАТ НА ДЕЦАТА ВИ ОТРОВА, ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА, ТАКА !!!??? Чувал съм за доста неща, но ЕДНОТО Е ЧЕ ТАКИВА, ИМАТ ЗАЩИТА ОТ ВИСОКИ ШЕФОВЕ В МВР, И ОЩЕ НЕ ЗНАМ ИМЕТО МУ, НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ !!! ВЪОБЩЕ, КАКВО РАЗВИТИЕ И КАКВИ 5 ЛВ. КАКВА ДЪРЖАВА, СЛЕД КАТО ДИЛЪРА Е 500ХИЛ НАПРЕД!!

14

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде - само 24% нормални хора в тази анкета.

13

А не, бе!

преди 7 години

Защо в Турция няма туристи? Заради гражданската война там и атентатите. Дали гангстерските престрелки, невъзможността на правителството да се справи, туристите нахапани от глутници кучета и подобните супер издънки ще повлияят на туризма в България? Не, изобщо :)

12

Анонимен

преди 7 години

Мне, не бягат. Използват ги като повод да си приберат парите обратно.

11

Безпристрастен

преди 7 години

Преди години Андреаш Брейвик- норвежец Последва най-кръвопролитното престъпление, извършено някога с огнестрелно оръжие от сам човек - Брайвик откри огън срещу членове на младежко сдружение, събрали се на близкия остров Ютьоя, и уби още 69 души.Прочети още на: dnes.bg/world/2015/07/22/braivik-izlojbata-na-edin-ubiec.270841Това е гадост и ужаст, а не че са стреляли мутри

10

Перфектно си е

преди 7 години

Ако целта ти е да ходиш да се надрусаш и напиеш до козирката, българските курорти са си перфектни.

9

счети

преди 7 години

Ресторантьорството е основен генератор на сива икономика. Масово се зареждат с хранителни продукти без ДДС и алкохол без акциз. След това съответно се продават без да се отчита пред НАП. Масово работниците са без ТД или на МРЗ. И това не само в курортите, а целогодишно в цялата страна.

8

Зевс

преди 7 години

До ела реЕ как от 13 000 км. плажна ивица намери да легнеш именно при афганците? Аз от доста години почивам на един гръцки остров и досега не съм видял нито един черен или афганец там.

7

ББ

преди 7 години

На Черно море искам ветроходки, яхти, мир и любов...

6

Анонимен

преди 7 години

ТуризЪма изостава - трябва да организират строителен туризъм на любителите на строителство, а на любителите на екшъни - екшън туризъм може да им раздаде оръжие да не бегат само!

5

Анонимен

преди 7 години

Интересно е, колко хора попитахте дали местните полиция и прокуратура са били част от случая,а не от решението му?

4

бмп

преди 7 години

Понеже всички контролни органи започнали да се активизират,ще припомня едни народни мъдрости-след дъжд качулка и всичкото чудо за три дни!