21

Да, бе!

преди 7 години

Тогава и ние да внасяме в европейския бюджет "на по-късен етап". Кога трябва да вземат от бедна България забравят, че сме корумпирани. Половин Гърция си построи къщи от субсидии, те за стотина бройки в България правят въпрос. А те в ЕК дали не злоупотребяват с европейските пари? Тънат в разкош, заплатите им са узаконен подкуп, занимават се с разни странични дейности, в които търгуват с влиянието и властта си. Ай сектир!

20

Така е

преди 7 години

Барисов, нали знаеш вица за българите , казана и Ада. У нас успешните хора са оплювани и смачкани.Така беше и при соца.Всички да са еднакво бедни и некадърни. Това мислене няма да изчезне скоро.Но ти не се притеснявай , работи , а хората оценяват това което правиш.Е имаш и грешки като тази че посягате на социалните придобивки , вместо да ги надграждате.А що се отнася до Корнелия ,както е тръгнала , Станишев бледнее пре глупостта и.

19

Анонимен

преди 7 години

Голямо надлъгване падна - червени рози срещу тъмночервени гербери...

18

Анонимен

преди 7 години

Какво очаквате от партия която ни накара да гласуваме за 1 човек и той печелеше с 99,9% и избиваше българи по разпореждане на ***-де--- расия

17

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ В НАСТЪПЛЕНИЕ, ДЕНОНОЩНА БОРБА ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО НА БЕДНИ, БЕЗРАБОТНИ, МАЛОИМОТНИ- ВСИЧКИ ЛЕВИ МИЛИОНЕРИ СЕ БОРЯТ АКТИВНО ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ЗА ПО ГОЛЕМИ ОТПУСКИ, ПРЕГЪРНАЛИ СА ИНТЕРНАЦИОНАЛА И ДЕВИЗЪТ РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА НЕ ГИ ОСТАВА ДА ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО, ЗА ТОВА ЛЪЖАТ И НОВО ТОЧКИ ОТПОЧВАТ- НАЗДАРОВЬЯ ДРУЗИЯ- НЕ ВИ ВЯРВАМЕ- ЛИЦИМЕРИЕ И НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. АКО НАПРАВИТЕ 1000 ЛЕВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- НЯМА ДА СЛЕЗЕТЕ ОТ ВЛАСТ.

16

Хризантема

преди 7 години

До Балтона. И кои сте тези, дето ще го махнете? Бабичките от селата или от гетата? С 10% няма как да стане - само ще му дръпнете шлифера леко.

15

Винету

преди 7 години

Няма по-гадна и манипулативна партия от БСП. По-късно си признаха, че не са спрени плащанията, ама размирисаха пак пейзажа, нали?

14

...

преди 7 години

Лъжливата пропагандата и демагогията са основните оръжия на комунистите.

13

Балтона

преди 7 години

Ние бат Боко че ще го махнем е ясно, но червените кхмери да не точат зъби за властта.

12

Анонимен

преди 7 години

Чорбарите пак се изказаха неподготвени май забравиха по времето на ореха как скандално по поръчка спряха южен поток и половината евро програми

11

fakt

преди 7 години

ДОКАТО НЕ МИНАТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОР ГЕРБ ЩЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА ТЯХНОТО КРАДЛИВО И ЛЪЖЛИВО УПРАВЛЕНИЕ

10

Цирк

преди 7 години

Нинова ще излезе по-голям *** и от Станишев. Тая как си измисли ,че са спрели 1милиард и овцете вярват ли......

9

Анонимен

преди 7 години

Никой не се е и съмнявал, че "В момента Европейската комисия обсъжда въпроса с българските власти според обичайната и нормална процедура", както е обясни говорителят. Спирането на средствата също е обичайна и нормална процедура.

8

Анонимен

преди 7 години

"От Брюксел коментираха обвиненията за спрени плащания"Ще коментират. Как няма да коментират. Ако не искат да коментират да не твърдят, че плащат. И да си потвърдят думите, че плащат, а не само коментират излишно. Нали са сериозна организация. ЕК все пак. Ако искат да докажат, че думите им не са само вмешателство в Българската вътрешна политика да докажат с доказване на думите си, че не се опитват само да плащат, а наистина плащат и компенсират, без само да говорят само на думи.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4 - нека си вярват и че имат електорат, сигурно и 100 хиляди вече нямат !от минусите, които са ти писали се вижда, че за сега имат сигурно 3 (трима).

6

жалко

преди 7 години

e значи БСП излязоха прави

5

Земледелец

преди 7 години

Е аз като направих справка с официалния сайт на ДФ "Земеделие"- те досега отворените мерки са точно 2 ! (ДВЕ). Мярка 4.1. и мярка 4.2 Т.е. и двете са спрени- макар и "временно".Т.е. не на всички мерки, а на незначителен брой-само на две. Ми те всичките за момента са именно ДВЕ!

4

Анонимен

преди 7 години

Кой вярва още на думите на БСП? Всичките милионер там и 20 години само ги слушаме как вдигат пенсиите. Аман от тъпия им електорат, който им позволява толкова години да го лъжат.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонименнали това пише в статията, че БСП си измислят глупости... нека си вярват! нека си вярват и че имат електорат, сигурно и 100 хиляди вече нямат !

2

Анонимен

преди 7 години

Никога вече бсп