30

орлова сянка

преди 7 години

Грандиозен сблъсък,все едно е между Иван и Андрей,

29

Анонимен

преди 7 години

ИЗБИРАТЕЛЯТ ВИЖДА КОЛКО Е ИЗНЕРВЕНА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ.

28

анонимен

преди 7 години

ИЗБИРАТЕЛЯТ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУЩА ЦЯЛАТА ВЛАСТ ДА ПОПАДНЕ В РЪЦЕТЕ НА ЕДНА ПАРТИЯ И ТО МУТРЕНСКА....

27

Анонимен

преди 7 години

Комунясите са сложили тигана на печката преди да идат за риба. Балотаж през крив макарон за професионалните водкаджии, всичко е ПР за да измуфтят от ГЕРБ повече пари за "подкрепа" , на всеки е ясно кой ще е следващия президент

26

Анонимен

преди 7 години

Хората са готови да подкрепят някого на изборите без да знаят коя е кандидатурата, само защото е представител на дадена партия. Ами ако издигнат за кандидат президент магаре? Имаме опит в това отношение...

25

Читател

преди 7 години

Общо взето т.нар. професор Константинов продължава да гастролира по медиите,говорейки баналности,глупости или откровенно неверни неща! Трябва изобщо да не си в час,за да твърдиш,че досега ДПС не е издигала собствен кандидат за президент.Защото през 2001 г. Ренета Инджова бе именно кандидат на ДПС под наименованието" Демократичен алианс и получи около 5 % от гласовете,главно в смесените региони!. Константинов не се излагай като кифладжия!

24

Край

преди 7 години

па партиите и на хранещите се от тях социолози, политолози, партиици и тоя математик многознайко /защото е в съвета на директирите на Информационно обслужване АД/ много им се иска РЕФЕРЕНДУМА да пропадне. ЗА БОГА БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА - след него България може да бъде друга - от нас зависи.

23

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам да видя сблъсъка партии-община, след като не си почистят разлепените за изборите материали. И глоби! Дали ще доживея?

22

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина това е алтернативата БКП 1 срещу БКП 2-ГЕРБ.. То този народ си заслужава съдбата най беден,най неграмотен, най болен,. Мутренскокомунистическата партия ГЕРБ, не може и не е дясна, които не го е разбрал е време да го разбере. Не ги слушайте какво говорят, гледайте ги какво правят. Мутрите и рекета се завръщат. Мутрон лично обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти. Който може да мисли да мисли.

21

дженти шменти

преди 7 години

Подозирам , че Борисов готви кметицата на София,а БСП е без значение в случая.

20

акуд

преди 7 години

хаха защо пропагандно втълпявате. че бсп може да стигне до балотаж :)

19

анонимен

преди 7 години

ДОЛУ ГЕРБ !!!!!!!! ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА !!!!

18

ФАКТ

преди 7 години

ГРОБАРИТЕ СА ПЪТНИЦИ,НАРОДА ГИ МРАЗИ

17

Анонимен

преди 7 години

уф, помислих, че става дума за автокатастрофа, *** не!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Абе на кого му пука за президента бе, дайте за майонезата повечко...

15

Обективен

преди 7 години

Професор "На всяка манджа мерудия" пак се прави на специалист. Да си гледа математиката в Пернишкия Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура, съкратено виж главните букви, че ме е срам да го напиша! Единствената му цел е БСП да губи на изборите, по възможност от неговите Сини партии. Нищо смислено не излиза от устата му от доста време, но незнайно защо все се появява с някакви заклинания, както в случая.

14

OMG_Lucker

преди 7 години

Този супер турбо мега неприятен човечец изпълзя от дупката, където се беше сврял. Въпреки, че това му конкретно "предсказание" най- вероятно ще се сбъдне, това не означава, че той ги разбира нещата, по- скоро означава, че това, което е казал е ясно на всички. Чел съм му разсъжденията и политическите му "анализи", доста са жалки, а пристрастията му са очевадни.

13

Анонимен

преди 7 години

Сблъсък едва ли ще има, а и да има едва ли ще е челен! Най вероятно е да има опраскване, чрез заден сблъсък!

12

Анонимен

преди 7 години

Щом рече професора - т'ва е! Гответе се!

11

Анонимен

преди 7 години

Сутринта и двете уж водещи телевизии по едно и също време се занимаваха със съдържанието на майонезата, родно производство.Често е така, което не е конкуренция, а чист медиен картел. Например как така са се гушнали и разбрали да пускат реклама по едно и също време. Иначе те най много говорят за картел за цените на горива, ток и т.н....