12

Анонимен

преди 7 години

Отврат си ти!Като не те интересува защо коментираш!?!

11

Поправка от 13

преди 7 години

Кофти *** сме овните. Но явно и от такива има нужда света. Като колегата по-долу ... "алчни, безпардонни нарциси, мечтаещи за власт , слава и да тъпчат хората около тях......" :))))

10

до 11

преди 7 години

Може би и цикълите на Луната нямат влияние според теб върху хората. Както няма влияние и за приливите и отливите. Така и цикълите на Луната няма влияние над хората. Така нямат влияние и планетите над хората. Така няма и влияние и Луната. Изобщо нищо няма значение според теб :)))). И може би няма никакво значение кога си се родил. Може би и сезоните нямат значение :))))

9

Анонимен

преди 7 години

Кофти *** сме овните. Но явно и от такива има нужда света. Както каза колегата по-долу... "алчни, безпардонни нарциси, мечтаещи за власт , слава и да тъпчат хората около тях-това са овните. егоисти, нетърпящи някой да им казва какво да правят."

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10"ама то и самата зодия си го казва - ОВЦЕ"Щом зодиите ти говорят няма смисъл да се спори с теб. Питай и звездите....

7

Анонимен

преди 7 години

До Патещ--1;За да е такъв и ти имаш вина. А ти читав ли си?Овните нямаме равни . Жените ни харесват и си падат по нас .Е.ем по 1 час. За това време жените свършват 8 (ОСЕМ ) пъти.

6

жена

преди 7 години

Е, горещи мъже са, де.

5

Овен

преди 7 години

Грешите не сме алчни и завистливи, ами сме готини :)))) И уникални.

4

Анонимен

преди 7 години

тая зодия овен трябва да се заличи от хороскопите. алчни, безпардонни нарциси, мечтаещи за власт , слава и да тъпчат хората около тях-това са овните. егоисти, нетърпящи някой да им казва какво да правят.

3

Анонимен

преди 7 години

Готини приятелчета.

2

един Овен

преди 7 години

"Защо мъжете от зодия Овен са специални?"За да им слагате рога.

1

Патещ

преди 7 години

Специални?Брат ми е зодия овен.Много кофти човек!Уникален ***.Лъжец, завистлив, алчен, лаком за храна и алкохол.освен това е и крадец.Направо не мога да го търпя.