Снимка: Reuters

След като разгледахме основните характеристики на нежните представителки на зодиака, време е да обърнем внимание и на господата. Първи в звездната карта са представителите на зодия Овен. Те са харизматични личности, притежават лидерски умения и не се страхуват да изследват неизвестното.

Имат добър външен вид и усет към модата. Въпреки че на моменти са ненужно инатливи, те притежават редица ценни качества, които ги отличават от останалите представители в зодиака. Споделяме някои от тях.

Мъжкари са

Мъжете родени под знака на зодия Овен винаги будят възхищение в представителките на нежния пол. Ако някой се опита да им навреди по някакъв начин, бързо ще усети гнева им. Мъжете Овни държат на думата си и на коректността във взаимоотношенията.

Страстни са, ако са силно провокирани могат да проявяват агресия и имат ненаситно его. Обичат да бъдат постоянно в движение, да спортуват, да пътуват.

Конкурентоспособни

Мъжете Овни могат да се справят във всякакви трудни ситуации. Винаги имат ясна и точна стратегия, чисти планове и са свикнали да се справят с напрежението. Независимо дали става въпрос за бизнес или любов, мъжете Овни винаги са готови за предизвикателството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase