23

Рибар

преди 7 години

Аз ще копам пък за риба се некой астероид ще е от вода

22

ИЗВЪНЗЕМЕН РЕПТИЛ

преди 7 години

То зли извънземни не ви трябва алчността на либерастите ще ви закрие !

21

Анонимен

преди 7 години

az znam kak i da se csazdavat ne trqbva da si ot NASA za se setish, 4ebshte o arkat koncite i shte se polu 4at 4erni ibbeli dupki okolo zemqta i sled vreme nqma ve4e da VI e strah ot atoma, a ot dupkite na NASA

20

Лопатар-Mайстор

преди 7 години

,,Интересът към копането е толкова силен, че дори НАСА иска да се включи," - и АЗ искам да се включа,ша копам на квадрат.

19

Анонимен

преди 7 години

Да не донесат някой извънземен микроб и да стане "Щамът Андромеда"

18

Анон

преди 7 години

В разгара на Студената война на краварите им била хрумнала идеята да атакуват "вражески територии" с насочени астероиди - много по-мощно от ядрено оръжие, не може да му се противодейства, а и не създава ядрено замърсяване. Може пак да са се сетили за тая "човеколюбива" идея.

17

Цецо

преди 7 години

Не ми харесва това заиграване с космически тела. Човекът вече е успял с намесата си почти да съсипе Земята, а ако почне да посяга и на извънземни обекти, без да знае нищо за последствията от това, си е чиста игра на руска рулетка!!! Да не забравяме, че например всяко минимално изместване на земната ос извън обичайните й движения ще промени глобално климата й.... а като си помисля още колко опасности дебнат крехкото съществувание на човечеството, направо ми настръхва косата!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Програмата "Звездни войни" на Рейгън де факто си беше една грандоманска партенка за оправдаване на трилиони бюджетни разходи за военните корпорации, чиито лобист беше самият Рейгън. И къде му е космическия щит днес на Рейгън?Тези астероидни истории са същото. Искрено бих се радвал да успеят, но не го виждам във времето. Господ си го е измислил кое как да бъде и го е казал, а всичко останало са хуморески.

15

до 24

преди 7 години

А и умния, кажи как ще може да се свали астероид, тежащ примерно 1 милион тона, безопасно на земята. Не да сипеш обиди, а аргументирано го обясни, както аз простия.

14

до 22

преди 7 години

Когато Мъск качи космонавт на орбита, се обади! Защото неговото творение разчита на 9 архаични двигатели останали от лунната им програма. Висока 70 метра ракета, а изстрелва два пъти по-малък товар от Протон, примерно. И от шест старта, няма нито една годна степен за повторно изстрелване.

13

до 19

преди 7 години

Няма как астероид да навлезе правилно в атмосферата. Защото спускаемите апарати имат конична форма, обърната с дъното към земята, за да има по-голяма площ за нагряването. И после ползват парашути, за да се приземи с 8м/сек. А как ще закачиш парашутна система на астероид тежащ милион тона. Пак американска простотия, произлязла от гладките им мозъци.

12

Анонимен

преди 7 години

Руснаците им дават ракетни двигатели, защото иначе ще свалят астероидите с прашка. Американско производство!

11

Суека

преди 7 години

Тия да не мислят ,че СТАР КРАФТ може да се получи в реалният живот хахах . По-скоро искат да затрият милиарди хора а те да се скрият някъде под земята и после да си царуват само те и всичките богатства да са си техни лол .

10

Астероидиот

преди 7 години

Най ме кефят Люксембург - една плюнка държава, забележете с 3,4 ТРИЛИОНА долара външен дълг (пада им се към 1,4 милиона на калпак), обаче и те ще добиват полезни изкопаеми. или май се чудят как да щипнат още някой милиард.

9

Анонимен

преди 7 години

Да си ги привлича към САЩ.

8

Мариян

преди 7 години

Пак ще снимат в Холивуд !

7

Анонимен

преди 7 години

"Миналата година президентът на САЩ, Барак Обама, дори одобри мерки, които дават свобода на частни компании да копаят по астероиди и да имат собственост върху всичко, което успеят да добият от скалите в космоса." - Че кой е Обама, да не е господар на космоса, ей смешна нация, направо НАГЛА!

6

Анонимен

преди 7 години

7, не обиждай ***, тя има повече акъл в главата. Двете неща нямат нищо общо едно с друго ;)

5

Маймуната от зоопарк

преди 7 години

Години наред се чудеха как да ги отклоняват, а сега разработват технологии как да ги приближават! Абе хубава работа ама човешка!

4

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКак така? Нали руснаците и тостер не могат да направят?