57

Анонимен

преди 7 години

Пекан е Бойко, пекан е! Взе инициативата. Другарите ще трябва да вървят след него. Така ще затвори и голямата уста. Интересно е.

56

Анонимен

преди 7 години

Ами Бойко показва, че е широкоскроен. Какво като се свързва с БСП този паметник, това не означава, че трябва да тъне в разруха. Нека го оправят.

55

Анонимен

преди 7 години

Аз съм "за" запазването на Бузлуджа, обаче проблема е че ще излезе ужасно скъпо на България. Наскоро четох, че ще трябват десетки милиони левове.

54

ВТ

преди 7 години

Най-големият ни проблем е, че не умеем да ценим това, което създаваме с двете си ръце. Как можем да се обединяваме около кауза да подкрепим за победа спортисти, футболисти, а не умеем да оценим по достоинство едно грандиозно творение, създадено с ръцете на хиляди българи. То е част от живота ни,какво значение има кой го е създавал и градил.Не може вечно само да рушим и да мрънкаме, че тъпчем на едно място. Руши само онзи, който не е създал със собствените си ръце НИЩО.

53

Анонимен

преди 7 години

Какво протестирате. Бузлуджа освен, че е направен от комунисти е обявен и за паметник в демократична България. Даже мисля, че е защитен от ЮНЕСКО. Паметник на България. Какво като е строен през комунизма. Дайте руснаците да бутнат Кремъл, че им напомнял за комунизма. Така ли? :)))

52

Анонимен

преди 7 години

"ГЕРБ и БСП се обединяват за Бузлуджа? Възможно!"За комунистическите монументи е възможно.

51

Анонимен

преди 7 години

Ако всяко некадърно творение се обявява за паметник и се харчат пари за поддръжка и реставрация далеч няма да стигнем.

50

Анонимен

преди 7 години

Паметникът е финансиран с дарения от народа - купувайки специално издадени пощенски марки с номинал 5 лв.Защо да изхвърляме тези пари? Най-логично е да го продадем - сградата и мястото се харесват от чужденци и със сигурност ще има интерес. Би станал чудесен планетариум/обсерватория. И да напомня, че повечето сгради, построени от същите идеолози все още се ползват...

49

Анонимен

преди 7 години

Щом децата искат да вярват в приказката за доброто старо време, нека да вярват. Животът си е техен, ако искат могат и революция да направят и да възродят онова време. Важното е да носят отговорността за действията си, а не да се крият като комунистите и социалистите и да се оправдават, че такова било времето.

48

Анонимен

преди 7 години

За правоимащите беше хубаво по времето на неграмотния тодор

47

Анонимен

преди 7 години

Децата на родината ми гинат от нищета и болести, а ние ще пръскаме пари за нещо лишено от всякакъв смисъл.

46

Анонимен

преди 7 години

Връх Хаджи Димитър напоен с кръвта на един храбър Българин е осквернен с това извращение с дяволска петолъчка. Дали членовете на БКП/БСП осъзнават, че те унищожават паметта на един истински герой с това бетоново чудовище.

45

ист

преди 7 години

Най после разбрах, че като се хвърлят пари на вятъра, българинът ще стане щастлив.След като червеният вълк изяде двете агнета, сега има проект да се помири с третото.

44

дo 60

преди 7 години

Недей да се пениш толкова, че след малко ще ти избие пяна и ще получиш гърчове. :D

43

Анонимен

преди 7 години

С чии пари ще се прави това, че не ми се четеше докрая?

42

Анонимен

преди 7 години

Ще се качат на чинията и дружно ще отлетят за Марс без достатъчно гориво за връщане? А дано, ама надали.

41

Анонимен

преди 7 години

"е запознал премиера Бойко Борисов с младата архитектка Дора Иванова, която му представила набързо проекта за консервация на паметника и превръщането му в Музей на националната памет."Бойко си помислил "Аз, аз, аз, аз" и казал: - Не звучи зле, пригответе ми ножиците и лента.

40

Анонимен

преди 7 години

"Не съм съгласен с моите данъци да се реставрира тая безсмислица!"За целта има европрограми.

39

Анонимен

преди 7 години

"Проф. Овчаров съобщи още, че по време на откриването на Музея на розата е запознал премиера Бойко Борисов с младата архитектка Дора Иванова, която му представила набързо проекта за консервация на паметника и превръщането му в Музей на националната памет."Значи най-вероятно ще се възстанови. На Тиквата само му дай да измазва стари сгради и да им реже лентите, друго не му трябва.

38

Анонимен

преди 7 години

Няма проблем, но да е не от бюджета, а от партийните им каси!