11

12

преди 7 години

Едно време всички плюехте КАТ. Аз като стар служител на системата НИКОГА не съм пускал на изпит неподготвен водач. По-скоро съм ги връщал за всякакви грешки, например потегляне без да погледне в огледалото за обратно виждане , прекратявах веднага изпита. Ама нали полицията все е лоша. Радвам се, че лека полека все повече хора разбират, че частния интерес е да вземе парите. Държавен служител, чиято заплата е независима от това дали е дал книжка, може да бъде далеч по-отговорен.

10

Щирлиц

преди 7 години

Всеки частник-автоинструктор задължително да има свой полигон.Първо листовки,издържалите на полигон,който премине и тук,кормуване по улиците и чак тогава книжка,както беше преди да станем"лош мат`рял".А най-добре частниците вън от автокурсовете.

9

Анонимен

преди 7 години

Държавата се махна отвсякъде затова сега сме на този хал - преди като имаше държава нямаше проблеми

8

НАЦИОНАЛИЗАТОР

преди 7 години

За 26 години ,не разбрахте ли ,че всичко ЧАСТНО,ВСИЧКО ЩО ПОЧИВА НА ЧАСТЕН КАПИТАЛ И ИНТЕРЕС е ...ПАГУБНО !Или пишещите тука ,са на възраст която няма спомен какво е било преди 26 години ?Тогава нямаше купени книжки ,дипломи ,млякото си беше от крави и овце ,както и сиренето и кашкавала ,макар и да бяха само 2 вида !Колбасите бяха от месо !Тока 2,2/1,1 ст.,билетчето 6 ,здравеопазването и обр.-БЕЗПЛАТНИ,плажовете -остодостъпни,коняка отлежал в дъбови бъчви мин3 години,а крадците -в ЗАТВОРА !

7

са

преди 7 години

Тия обаче големи наглеци!!Ако МПС-та минаваха преглед в КАТ и ДАИ щяха да са по-изправни,нали?!Ами тук е така,ама и тук кокала е голям!!

6

Анонимен

преди 7 години

До 5 Сме е ли да каже и на кого да каже?

5

акуд

преди 7 години

май спреха далаверата с с малцинствените книжки

4

Петков

преди 7 години

Когато държавата провеждаше изпитите за шофьори не знам някой да си е купил шофьорска книжка. Всички си караха курсовете и чинно си се явяваха на изпити.

3

Анонимен

преди 7 години

Държавата узаконява корупцията. Частника има име и може винаги да му се търси отговорност. Частника ако е компетентен в професията си. Не могат нищо да му направят. Така е в ЕВРОПА 99.99% е частно. Тука алчни администраторе без отговорност те гледат първо в ръцете за един подпис. Вижте държавните,масов транспорт, топлофикация,млечна промишленост,читалища,болници .....СМЕТНАТА ПАЛАТА МЪЛЧИ..

2

Х

преди 7 години

Не знам какво пречеше изпитите да се провеждат в кат.Каквото е отишло в частни ръце съвсем се е развалило.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз призовавам държавата да се намеси по-строго. Който иска да кара шофьорски курс, първо да се явява на теоретичен изпит в държавно учреждение. Теоретичните изпити да се провеждат на Като наблюдатели да участват пострадали в ПТП или техни близки роднини. Само който издържи теоретичния изпит да има право на кормуване.