33

Анонимен

преди 7 години

Тато Нинова е името на?

32

Комунисто от Пхенян

преди 7 години

Спокойно другари,Корнелия ще забие последния пирон в ковчега на столетницата .Тя е като дОргаря Ким Чен Ун в пола ,само дето още не е осъзнала ,че българския народ не е народа на северна Корея ,а жалко ,България има нужда от сериозна лява партия ,но няма нужда от партия чиято основна цел е сваляне на правителството и правене на политика със социална насоченост без развитие на икономиката Ам, т,ва йе ! Да живее дОргарката Корнелия .Ура дОргари да строим жиотя нов !

31

убиците

преди 7 години

Начело,дружно да вървим,убиците работят за сваляне на правителство,те друго нямат за задача и да трупат богатства като Първанов богатаства за синове ,внуци и правнуци за плевели които унижожават почвата с имоти по света,пищни сватби на синове и дъщери като Местанчо,Доганчо,та и ***-нелия за пристижни университети за сина и,само техните плевели са умни още от малки знаят как да се краде и ще стават успели в живота.

30

Мунчо

преди 7 години

Кога ще поднесат цветя на съветския гражданин и национален предател Гошо Тарабата?

29

Реплика

преди 7 години

Първо поднесе цветя на паметника на съвеЦката армия !

28

vseznaika!!!

преди 7 години

da taka e !!!! axa....

27

Анонимен

преди 7 години

До Любопитеннещо не си разбрал, та беше изпратена от правилните хора да внимава с приватизацията и да насочва действията *** премиера. подобно на Бисеров

26

Анонимен

преди 7 години

До АTAKICTбе гласувай си за миещия паметници, нали е твой гуру.

25

пенсионер

преди 7 години

Ако другарката *** обещае че с държавни пари ще почиваме по хотелите на БСП по черноморието през зимата ще гласувам за БСП(както едно време Макларова)

24

Анонимен

преди 7 години

Ne sum Vanga no na Ninova prikaski govoryat sa sushtiya problem kato Siriya. Tosi Dyado e dokaral sssr konspiraziyata 1907g. Tesi koito ograbiha Bg, shte sabegnat. Tesi koito sme tuk danese podavame na Rusko vliyanie a da si gledame rabotata I proisvodstvoto s uvajhenie edin kum drug. USA I ES neni obrushtat vnimanie. UMORIHA SE, bes resultant.

23

социален милионер

преди 7 години

Ще гласувам за БСП , ако някой тук ми посочи 3 успешни правителства на БСП след 1989та година.Луканов,Жан,Орешарски..ха.ха все произвеждане на кредитни милионери и фалит на банки. Затова другари прехода беше мирен. Защото комунистите преядоха с крадени пари (Белене,Банките,Кремиковци,Всички държавни предприятия,задграничните имоти и сметки, обръчите от фирми,пенсионите фондове до 90г)

22

борба с вредителите

преди 7 години

Старите хора са казали видишли комунист удряй с лопатата дорде пукне гадааа

21

Анонимен

преди 7 години

Жалки червени човечета, електората ви вече е история, след няколко години и в парламента няма да влезете. Червените баби вече взеха сериозно да намаляват, а младите хора вече взеха да мислят.

20

bzzzz

преди 7 години

Хора , дето не ядат и не пият, не са хора.

19

До 26

преди 7 години

Имам странното усещане, че в политиката гледаме само бедните милионери. Милиардерите даже не ги знам кои са, но дърпат конците на бедните милионери и народа гледа театър.

18

Анонимен

преди 7 години

До 96% от Българитетази не е синя ве, била е на командировка при сините по "служба". Пита се още тази милиардер ли е или е с беден произход - само милионер?

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24 че то кой е виждал кефти Ципрас кефти Станишев кеф ти Ким 3 кевти Мадуро всичките без ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ

16

96% от Българите

преди 7 години

е как се менят нещата някога наричаха сдс рите не успели комунисти Днес червените паткии ги води синя юрдечка

15

Анонимен

преди 7 години

Аз работлив комунист не съм виждал т.е. мтрзели. Затова сърпа и *** да се замени с ***!

14

DreamTheater

преди 7 години

А при Ленин,кога ще ходят?