22

някой

преди 7 години

като затворят черни връх как ще се стига до драгалевци примерно...,за гр. транспорт питам

21

Анонимен

преди 7 години

До 22.Алоооооо София НЕ Е БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ....

20

Анонимен

преди 7 години

Вулканът на Витоша ще се събуди скоро и ще накаже тези измислените и корумпираните Софиянци.....Долу кръвопийците на народа,истинския,честния,трудолюбив народ е извън София.....не се накрадоха и не се наядоха тези хиенииии от София....бедната провинция от беднотия и мизерия с единия си крак е в гроба.....

19

Анонимен

преди 7 години

Prostotiata na pavlova i vrlikata fandskova ot selska u4itelka kmetiza sifia measna a te milioneri stsnaha

18

анонимен

преди 7 години

нали трябват пари за президенските избори

17

Анонимен

преди 7 години

Най-обичам като почнат да плюят по София - и.мажат с *** и хвърлят и мирише... Абе половината ви родословно дърво е тука, ако можехте всички щяхте да дойдете... Ама после - що наловате пари предимно в София - 'ми щото то София изхранва 2/3 от Българие!

16

Анонимен

преди 7 години

Ремонт на ремонта на ремонта.ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.*** (материала) така пожелаха.Сега да се оплакват на Арменския поп.

15

черен връх

преди 7 години

До симпатяга фондовете от които се краде са различни ..... затова не може наведнъж !

14

мадам Фънди

преди 7 години

"Столична община планира поредните мащабни ремонти" - разбирай поредното мащабно крадене!

13

симпатяга

преди 7 години

И да не казват тъпчовците от гроб, че нямало пари. Последните 10 години, в които управляват мутрите и София, и страната, през бюджета на София са минали към 15 млрд.лева, а през държавния над 300 мрлд.лева. Оправданието няма пари е смешно (ако бяха намалили администрацията наполовина, реформи в МВР и Съд.система, плюс електронно правителство, и крадяха малко по-скромно, сега щеше да има излишъци). Масовия бай *** обаче си харесва Герб (и в Дупница си харесват братя Галеви по същата логика).

12

симпатяга

преди 7 години

Тази тъпотия с Черни връх е същата като Цариградско шосе - това е четвъртото (да,четвъртото!) затваряне на Черни връх - първо беше за канализацията, после беше покрай метрото, след това за доп. отсечка от метрото и сега за продължение на булеварда. Цариградско също беше затваряно 3 поредни години. Толкова ли е сложно да се направи на един път?

11

Анонимен

преди 7 години

Стига с този крадлив,корумпиран катун София.....провинциалните градчета и села също имат нужда от живот.....има ли управници ида кажат докога корумпираните Софиянци ще живуркаха на гърба на бедната,изчезващата провинция.....тока,водата,парното и сега и билета за градския транспорт са на гърба на изчезващата провинция......ДОЛУ катуна София,СВОБОДА за провинцията

10

Анонимен

преди 7 години

Заради тези задръствания създадени от кмета по бул. Малинов в Младост, се преместих да живея на друго място. Не издържах, всеки ден да пътувам по час и нещо сутрин и още толкова вечер, главно заради задръстванията по Малинов, а понякога и доста повече, над два часа - когато затварят бул. Брюксел (към летището), заради някой си. Преди 1991-ва, пътувах средно 20-22 минути по същия маршрут.

9

Анонимен

преди 7 години

Булевард Малинов в Младост - не разбрахте ли че задръстванията там са от грижа за хората. Вместо да стоят в автобуса, слизат от градския транспорт и маат два километра до Цариградското шосе, където пак се качват на автобус, но така спестяват доста минути, а и физическата форма се подобрява.

8

До 8

преди 7 години

Браво. Километър-два за 10 минути. Това за хвалба ли е? Е, имаше време, когато от Москов до Цариградското (около 2 км) се пътуваше повече от час, понякога и над два часа, но това е заслуга на кметове и общинари. Сега не знам как е, но едва ли е много по-различно. Същото това разстояние се взимаше преди 25-30 години за около 3-4 минути с кола и за около 10 минути с автобус и не че колите бяха по-малко, организацията на движението беше по-добра.

7

до vlady

преди 7 години

На Малинов има сериозно подобрение, да. Само дето се канят да сложат бус лента лятото и ще се върне положението от преди разширението, че и по-зле ще е сигурно

6

ха ХА

преди 7 години

До Анонимен (No 3)да се запознаеш с имената на улиците и булевардите, пък тогава мнение (явно нещо друго гледаш)

5

vlady

преди 7 години

До АнонименТочно на Малинов има сериозно подобрение - преди имаше епични задръствания от Москов до Сахаров пътувал съм над половин час в участъка, след ремонтите се минава спокойно за под 10 минути.

4

Анонимен

преди 7 години

А бе те магистралите им се скапват та камо ли кварталните улици!Това е най-голямата далавера за крадене на пари-вместо изцяло да ги отремонтират-те кърпят за да крадат!Фандъкова е една кукла на конци обслужваща интересите на строителната мафия.

3

И аз, и аз

преди 7 години

Лошото е, че ремонтите се правят по модела Мафиянски, възприет и от ГЕРБ, т.е. пътя издържа от ден до пладне и на другата година се нуждае от още по-голям ремонт. Просто ГЕРБ налива много пари в джобовете на мафията. Иначе да, трябват ремонти, но по-добре да не ги правят ГЕРБ и гербоподобни, защото повече развалят, отколкото правят.