38

Анонимен

преди 7 години

До Българинне се наричай българин бе , турски-руснако !!

37

Пешко

преди 7 години

До До ПешкоДо голяма степен отново руски, затова се чудя що толко се пенявите. Но същевременно може и друг - *** ако се построи ще си задоволяваме поне на 50% нуждите от него. Ще имаме избор, ще има конкуренция, което всъщност е важното. В момента каквото ни каже др. Милер това става - пък и вече на два пъти тоя век ни спираха кранчето да видим колко са ни важни

36

Анонимен

преди 7 години

Русия продава газ на европа за една и съща цена.Правителството на дадената държава ги определя цените след това.А до колкото руснаците и тяхната държава...."Ние не сме народ а ***"Не го е написал руснак.Нито Бай *** е руснак.И другото е защо рублата не падна до желаните стойности на запада и не се срина както им се искаше.Следете поне обменния валутен курс.

35

Анонимен

преди 7 години

Ура ставаме лидер и изхвърляме Русия и ЕС от сделките с газта какво по-хубаво от това.

34

Анонимен

преди 7 години

До Българиналооо руснако , объркал си държавата ...хайде да си ходиш в сибир ! очевадно си нямаш ни най - малка представа за България и много ме съмнява , че си от тука! Как не ви е гадно да издигате ЧУЖДОЗЕМНА държава над Велика България?! Как не те е срам га ди но мр ъс на!??!?!?!

33

тролгеносен

преди 7 години

Ако зависеше от русофилите щяхме да си затапим чешмите в къщи и да носим вода от Русия с цистерни.

32

Анонимен

преди 7 години

Хах, може и ракия-менте да пуснеме през хъба, руски газ нема да минава. Това е положението братушки, па ако ще и на челна стойка да застанете.

31

а

преди 7 години

Ще пускат газове...

30

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 22, ами нещо такова по принцип, но салдото пак ще е по-добро от сега, когато разликата в цената между нас и Германия да речем и поне два пъти.

29

До Пешко

преди 7 години

Абе Пешко ,ти явно си голям разбирач от нефт и газ .Я ни просветли щом газа няма да е руски какъв ще е .Ако ни кажеш и колко милиарда кубика руска газ потребява в момента Европа също ще сме ти благодарни.Все пак ние не ги разбираме нещата като теб

28

Знаем,знаем

преди 7 години

Той не е против Русия - против България е!

27

Пешко

преди 7 години

До учуденсмесваш газта за държавата (топлофикация) и газта за бензиностанциите

26

Пешко

преди 7 години

Как само се пенявят отляво в безсилна злоба - не могат да повярват, че горивното господство на матушката-кърмилница приключва и сочната доскоро бозка се изплъзва от жадните им лицемерни устенца

25

19

преди 7 години

Не разбирам защо ми шлякат минуси. Аз не съм коментирал темата. Цитирах написаното от Сидеров...........:))))))))))

24

Ф.Е.Джерджински

преди 7 години

До 19Няма друга "нация", която да е изтъпанила паметник на чужд император-окупатор на кон пред народното си събрание. Няма друга "нация", която на пъпа на столицата си да е побила грандомански паметник на окупационна армия. Няма друга "нация", която да има повече паметници на чужди псевдо герои отколкото на собствените си национални герои.

23

Анонимен

преди 7 години

Догодина да чакаме ли руски туристи или да ги търсим в Крим.

22

Анонимен

преди 7 години

Володя сега се е скрил в миша дупка и трепери как ще му сринем икономиката с туй депо за газ.

21

Анонимен

преди 7 години

Ама тия си ги приказват тия приказки за газови Хъбове ,все едно си говорят за бирарии от типа Хъб. То Хъбчетат добре.Сега ако кажете и от къде ще иде газа за да пълни тия хъбове цена няма да имате.Също като украинците -вместо да си купуват евтина руска газ директно от Русия си купуват пак руска газ ама върната обратно от Европа и естествено по-скъпа.Най- вероятно е да го пълним пак с руска газ ,минала през Северен поток 1 и Северен поток 2,станала немска и така уж прецакваме Русия

20

Шоп

преди 7 години

На Вовата вече му трепери гласчето като на старец, така че никого вече не може да изчака. Всички тия подмладителни фокуси са само буфер, после човек рухва много по-рязко, откллкото при естественото остаряване. А потоците Фашиска *** може да со прокара САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ.

19

прокто лог

преди 7 години

Газовият ни хъб е против Русия, увери другаря Борисов