14

до 6-ти

преди 7 години

Ами акумулатора какъв ти е?

13

сега се сетих

преди 7 години

Защо махнаха СОД от МВР.

12

Сим Саладин

преди 7 години

Напред,науката е слънце ,ха ха ха.....голям завой !

11

Реалист

преди 7 години

нали се сещате, че тези групи са съставени от бивши ченгета и задължително имат някой покровител във властта, който да ги закриля. от време на време хващат някой кокошкари за замазване на очите на хората. имат си и хора внедрени в охранителните фирми, които им казват в кой обект, какво има и какво може да се вземе. никой професионалист в бранша не действа на сляпо. техническото изпълнение на обира е най-лесната част от цялото мероприятие.

10

Кирил Ат.

преди 7 години

Забравя се и още нещо - дори и от МВР да ги хванат, от прокуратурата им правят такива "обвинителни" актове, които "падат" в съда. И не на последно място - в съда не осъждат никой - няма доказателства.

9

Анонимен

преди 7 години

Сериозните фирми правят сигнала от СОТ дублиран - радио и физическа връзка! Едновременното елиминиране на двете не е за всеки!

8

Анонимен

преди 7 години

МВР - са зверски бок.....циииииииииииии :)))

7

енергото

преди 7 години

До АнонименБрато ,това не е "конвертор" а се нарича ИНВЕРТОР....Ако си навит мога да ти покажа как не са никакъв проблем 220V напрежение а не "ток" както ти му викаш за преодоляване и нищо няма да изпържиш освен да ми изпържиш едни картофи и да пием по кенче бира...Такива капани и изненади мога да ти покажа против неканени гости ,че и и от ислямска държава ще им призлее...И колко пари се изръси за този мощен инвертор?

6

Анонимен

преди 7 години

ДО 3 Е..Ще ми отвъртят бушоните ама другият път. За тази цел ползвам конвертор с акумулатор. Конвертора е на 12 волта изход 220 волта мощност 2 400 вата.

5

Без думи

преди 7 години

Те се извършват от професионални банди, - Абе хора ... като са професионолни защо не си направят и профсъюз .. а и седалището им да е в МВР или Покуратурата или в Мин. на Правосъдието !!!

4

До журналистите

преди 7 години

Това, което правите с такива статии, е да отваряте очите и на ония бандяги, които не знаят как да го правят ! Нищо чудно и вие самите да сте потърпевшите.

3

Е -

преди 7 години

До АнонименДа бе, да - с ток... ще ти отвъртят бушоните или пък ще се опече жена ти...

2

Анонимен

преди 7 години

Мойта аларма е много проста. Не я ловят нито заглушители нито каквото и да било. 220 волта ток на вътрешната врата и на прозорците. Като се прибера ще намеря опечени айдучета.

1

Истината

преди 7 години

Забравят се в случая важни неща: - МВР служители, обикновено действат заедно с крадците - МВР практически никога не разкрива кражбите по домовете, независимо дали крадците са професионалисти или аматьори