9

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си обясня, защо след като имат такива адвансед диетолози, в САЩ има милиони тонове ходеща сланина? И не сланина като на иберийско прасе, а развяваща се като попски ръкав пуздра.Бях, видях, казвам!

8

Анонимен

преди 7 години

грух

7

жфдгж

преди 7 години

До Анонимен 6Те явно имат предвид много обемни хора, които задържат и много вода. И за които "2-3 консерви риба тон в собствен сос" е нещо нечувано диетично. Ако някой такъв спазва тяхната "диета", може и да олекне временно. Няма как да става дума за нормален човек :)))

6

Анонимен

преди 7 години

Супена лъжица рициново масло за бързо разтоварване

5

Анонимен

преди 7 години

Леле, какви глупости. 1 килограм излишна мазнина се равнява на 7500-8000 калории. Нормален дневен прием на средностатистическа жена без спорт - около 1500. За три дни, дори да не се яде нищо, не може да се свали дори един "истински" килограм, тоест мазнина. Да не говорим за 3-4.

4

Анонимен

преди 7 години

До асПреди диетата е трябвало да опишат обичайното меню на американците, че да стане ясно колко много плюскат и че 2-3 консерви риба тон са диетично количество.

3

Смаил

преди 7 години

Глад му е майката....

2

Байви Ганя

преди 7 години

В една диня - до 10кг се прави отвор, колкото капачка за бутилка. В отвора се завира шише водка, с гърлото надолу и се оставя да преседи цяла нощ в хладилника. Разделя се по-равно на 4 порции и се консумира през целия ден.Повторете колкото дни е необходимо.

1

ас

преди 7 години

по голяма глупост няма... ще ядеш 2-3 консерви риба и за 3 дни ще свалиш 3 кг, да бе да, то да не е липосукция ?!