9

нахалцурмян

преди 8 години

От нашата позиция на планово от време на време унищожаващи с лечебна цел банковата си система казваме ,винаги може още.

8

Анонимен

преди 8 години

Тоя финансист може да си скъса дипломата вярно е че да се инвестира в губещ проект като фалираши банки е глупаво. Hо ако не се инвестира пожарът ще ги обхване по ефекта на доминото, което означавa, че икономиката в тоя си вид ще се срине.

7

измет банкерска

преди 8 години

До АнгелТи в коя Банда/Банка/работиш а дребна душици как спите като по цял ден грабите собствения си народ!?свещи да си купите от награбеното......

6

Ангел

преди 8 години

До Анонимен 8Плиткоумникооо, линкът, който посочих е от страницата на банките, които определят индекса на междубанковия пазар. Коя централна банка точно определя нивото на лихвите на междубанков пазар? БНБ дава справка само за еония, който е бг вариант на междубанков рейт, но даже не показва юрибор, камо ли да го определя. Аз съм образован от Уоруик във Великобратания. Просто не ме карай да се смея, че си безобразно ***, но за сметка на това упорит.

5

Ангел

преди 8 години

До Анонимен 6Ти наясно ли си, че в момента юриборът е под 0?euribor-rates.eu/euribor-rate-6-months.asp Условията му по договор за 3.2% надбавка+ 6м. ююрибор, общо мин. 4.2% (както е в момента с отрицателен юрибор) , толкова и плаща. За *** за зеле не ставаш, щом убедено говориш за неща, роверими с един клик!

4

Ангел

преди 8 години

До шокОще един ***. Отварям първата страница на Пиреос в Гърция: piraeusbank.gr/en/idiwtes/daneia/stegastiko-daneio/stegastiko-danio-sindedemeno-me-euriborлихвата е 4% надбавка+ 1м юрибор. Четири пъти по-ниски лихви ли? В момента е пълно с оферти по 5-6% във всички български банки. Имам близък, който получи 6 м. юрибор с 3.2 надбавка ипотечен кредит. Важното е да се говорят глупости обаче.

3

Ангел

преди 8 години

До позорЛихвите в момента са по-ниски даже от тези през 2007 г. Ако ти се струват високи, заповядай и *** в която и да е друга държава. Кандидатствай със заплатата от няколкостотин евро във фирма, която днес я има, утре не и да видим дали ще ти дадат лихва от 2%. Или пък ако си от заможните, има изискване от 2 млн. лв. капитал за небанково дружество. Правиш такова, даваш на 3% на година на хората и ще правиш едни печалбииии, ум да ти зайде!

2

шок

преди 8 години

Отивам в Гърция и какво да вида тамошната Пощенска банка която е собственик и на нашата с същото име има два пъти по ниски лихви за потребителски и четири по ниски за ипотечни кредити!?шок и ужас а знаете че Гърция е в жестока финансова криза,правете си вия изводите за какъв обир става дума......крадат нас за да има там по ниски лихви.

1

позор

преди 8 години

Банките у нас грабят народа,огромни лихви и такси каквито няма в нито една Европейска държава!при управлението на ГЕРБ банките получиха най големите привилегии и всевъзможни улеснения за да продължат грабежа.