9

д

преди 7 години

До АнонименАко имат пък собствена офис сграда, какво им пречи като решат да напускат да я продадат!? Ако имат завод тук, какво им пречи да го преместят или затворят!?Пълни глупости говориш! Компанията набира персонал и се развива тук. Това е защото имаме добри специалисти и цената на труда е доста по-ниска от западните локации!Дано още такива компании отварят R&D центрове у нас!

8

Анонимен

преди 7 години

А този Вистеон случайно не е ли под наем, както всички западни инвеститори, а Плевнелиев? Случайно не е ли достатъчно да спрат преводите към България и до там се състои закриване на фирмата, защото те нямат нищо на българска територия.

7

мдааа

преди 7 години

А колко завода бяха затворени и съборени?Колко работни места бяха закрити?

6

Спас

преди 7 години

Мда-а-а, който учи - работи и не мрънка, който не му стига пипето и го мързи - седи пред компа и спами, барем някой другар му обърне внимание:) НО, Мурзилката умора няма:)

5

Анонимен

преди 7 години

Рашките няма ли и те да инвестират? Например в завод за пейки за лада или скоростни кутии за армата :)

4

До 7

преди 7 години

Как бе, турците направиха кола Пехливан спонсорирана от правителството. Ти не четеш ли новини?

3

(-_-)

преди 7 години

Кокпит и клъстър... Абе всичко хубаво, ама вземете го научете тоя български език!

2

Бай Осман

преди 7 години

Плюте по Европа и САЩ и после им ядете хляба чрез такива инвестиции. Къде са инвестициите на спасителката Русия че да ви спаси от бедността. Не мога да мисля България ако ги нямаше европейските и американските инвестиции

1

Анонимен

преди 7 години

Малко намирисва като 250 000 работни места при сергишев!