40

Тодор Живков

преди 8 години

А един мармот завиваше алабализмите със целофан....Ти да не си Путин бе, уважаеми другарю принц?! И камиларските ти поданици да не са руснаци? Свърши ли ви мазута ще умрете от жажда за има-няма два месеца бе, алллаааа(х)нкоооллуууу. Ти нямаш право да решаваш щом нямаш пари....пардон вода.

39

Лилит

преди 8 години

До СъоръжениеЗа какво са им нужни фото волтаици не занам, но знам,че, ако ги опстроят, ще съхранят Амазонската джунгла от изсичане, запазвайки това, че Амазонската джунгла ще продъжи да храни местните, независимо, че не я продават.Мрън,мрън....

38

Съоръжение

преди 8 години

До Веско:За какво са им фотоволтачни паркове като могат само с бензинова електроцентрала да задоволят нуждата на тези 100 000 000 ариканци.

37

Веско

преди 8 години

Преди време бях чел, че имали план с който да снабдяват Африка с ток. 1млд души нямат достъп до електричество. Щяли да го произвеждат чрез слънчеви панели. Това е напълно възможно, предвид парите с които разполагат и териториите които не са подходящи за друго. Проблема е само в пясъчните бури...

36

Анонимен

преди 8 години

И ЩЕ ПРЕМАХНАТ БУРКИТЕ, ЩЕ СПРАТ ДА ОБРЯЗВАТ ЖЕНИТЕ (ЗА ДЕ ИЗПИТВАТ НАСЛАДА ОТ СЕКСА).

35

Анонимен

преди 8 години

Имат много пари, но са и много мързеливи. Единствения начин да заменят петрола е да плащат на вносни инженери. И да внасят постоянно нови. Това ще измени изцяло облика на страната, обаче. И ще трябва да се конкурират на технологичния пазар с Европа, САЩ и Китай. Което им е невъзможно. Няма да стане тяхната.

34

SeoKungFu

преди 8 години

Една Жена ти Каза, нали !?

33

Анонимен

преди 8 години

Ще ви опраа за 800 дни вервайте ми :) :) :)

32

ЦК на либерастите

преди 8 години

Саудитските принцове със златни кендзефи яко са го зкъсали!

31

Анонимен

преди 8 години

38 Да ама не , отдавна инвестират петродоларите в кво ли не по света ,а ето че сега и този инвестиционен фонд .

30

Пешо

преди 8 години

Индустрия? Тоя да не си мисли, че това е да продаваш индуси като роби ?

29

Анонимен

преди 8 години

Едно е да искаш, друго е да можеш а трето и четвърто да го направиш. Саудитец - работник. Това е най-краткия виц.

28

Анонимен

преди 8 години

Че накого са му запотрябвали акции от петролна компания, като петрола е на привършване ! единствената печалба за Саудитите е за износ е религията и шизофринията от нея.......

27

Анонимен

преди 8 години

29 Не е минала преди 50 години , тези на някой друг Точно сега си се случва

26

До бай киро 28

преди 8 години

Ти пък да не се мислиш за много умен, като ги плещиш такива? Скоро в Сибир ще бъде рай, в сравнение с откачената западнала еуропка, пълна с абсолютно неизвестен, безродни племена, неграмотен, безработен, отчаян и недоволен народ!

25

До 25

преди 8 години

Ерата на петрола минава още отпреди 50 години, пък още не си е отишла. А това за фондовете на тия с чаршафите е такава приказка, като за лаици като тебе! НА ТЯХ ПЕТРОЛА ИМ Е 90% ОТ БЮДЖЕТА И НИЩО ДРУГО НЯМАТ......Нито пък имат воля и акъл нещо друго да направят, освен да дупчат пустинята!

24

Анонимен

преди 8 години

Да си купиш акции от саудитската петролна компания е като да си купиш фабрика на 9.IX.1944, а малко след това комунистите да ти я национализират. Петролът е енергията на миналия век и се задава драматичен спад в потреблението заради електрическите коли. Да го дуат саудитските талибани. Да копат фурмите и да си доят камилите(и мъжките).

23

До 22

преди 8 години

Боже, какви "умници"!!!!!! Че кой ще ти купува тия автомобили, за които са хвърлили "луди пари"? Че те ще станат златни дотогава! Да не забравяме, че не е само работата в електрическите двигатели, а в СКЪПИТЕ И ПРЕСКЪПИ БАТЕРИИ!!!! Които на всичко отгоре са и взривоопасни! Още дълго време това ще си е екзотика!

22

Анонимен

преди 8 години

Идва краят на петролната ера и всеки се спасява както може . Арабите правят инвестиционен фондРуснаците се въоръжават

21

Чорбан

преди 8 години

Аз арабин бачкер нито съм чул нито съм видял.