25

Анонимен

преди 8 години

Samo 3 km

24

Анонимен

преди 8 години

Бокоооо,180 милиона за нещо без което си можем.А дупоките в кварталните улици са като лунни пейзажи и няма кой да ги погледне.На нали няма как да се реже лентичка на една ремонтирана улица,затова по-добре да не я пипаме.А народа нека си троши колите,какво ни дреме,ние се возим в държавни лимузини.

23

Анонимен

преди 8 години

А магистрала Калотина строй ли се, ще се строй ли?

22

Честен човек

преди 8 години

Както са се наредили, ........... пуста оптика ..........

21

1

преди 8 години

по-колко пъти,слънцето ще открива,северната тангента,декември 2015г.пак беше и резал лентата,или герберите.като камилите помнят три секунди,но има и такива ,които им вярват.

20

Лили Минетката

преди 8 години

Ау,северната значи Половин хасиенда! Ако ,направим( не си мислете ,че е качествено другари) и западноизтчаната вече е цяла хасиенда у барцилона....боко ще помирише пеперудката ми...е ,дядо партизанчето що народ е изтрепал ,аз да съм министерша!

19

духайте супата БОЙКО

преди 8 години

Газ ще ви изкарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас ще е най-скъп в целия свят...27 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате!

18

гошко

преди 8 години

До Анонимендецата ти като почнат да му връщат заемите ,ще разберат колко е мислил за хората и колко е откраднал ,стига да останат в БЪЛГАРИЯ де.

17

Анонимен

преди 8 години

чак готова не е ,още се прави кръговото на околовръстното до Требич -днес минах от там,даже тепърва започва да се строи

16

Анонимен

преди 8 години

Браво на г-н Борисов . Само за 5 години построи повече от Тодор Живков за 45 г. Най после си намерихме Премиер , който мисли и работи за хората .

15

Anonimen

преди 8 години

няма тангента - що няма тангента, има тангента - за чий ни е тангента..Боце погледнал наляво- що си затваря очите за надясно, Боце погледнал надясно - що не види какво става наляво....

14

Анонимен

преди 8 години

Дянков източи НОИ и болниците за скъпо метро и скъпи магистрали.

13

Хах

преди 8 години

Тая Тангента ще стане полезна , като се свърже с Околовръстното , сега почва от Ботевградско и е полезна за тези , който живеят в Бенковски

12

успял

преди 8 години

Когато дс генерал си вкарва автогол при уреден мач ......без ценно нищо не може да замени че си познал що за рядко щастие е генерала по полит икономика , да на евеж генерала безценно ......

11

Ханко Брат

преди 8 години

Бай Тиква и по анцуг можеше да дойде!? Ама днес всички селяни си тръгват от Град София и Мутрата няма с кой да "рита мач"...........в работно време. Иначе Бай Тиква по руски образец, генерира безумия и вицове за чужденците. Справка Топлофикация....като примерче просто!? Ще се моли да лежи в български затвор, ако не е отишъл при Мишо Бирата, за което се надяваме да стане час по-скоро.

10

Анонимен

преди 8 години

ТЪЙ, ТЪЙ, ПОНЕ ГО ИЗЧАКАЙТЕ ДА ПРЕКАРА МАГИСТРАЛИТЕ, ДА ОПРАВИ ПЪТИЩА И ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ, МОСТОВЕ И МЕТРО И ТОГАВА МУ СПРЯТАЙТЕ ЗИМНИ ПУЧОВЕ, ЧЕ ГО СВАЛИХТЕ И РИТНАХТЕ ОНОВА НЕЩО, И ХОП 4 МИЛИАРДА ЗА ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД, А ЕВРОПА ВИ СПРЕ ФОНДОВЕТЕ, СЕГА ИЗЧАКАЙТЕ, ЧЕ АКО ПОЛУЧИТЕ ОПОРНА ТОЧКА ДА НИ ЗАВЛЕЧЕТЕ ПОДСИЯЙНА, СМЕТАЙТЕ НИ БЕЗ МОСТОВЕ И ПАК ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ.

9

Анонимен

преди 8 години

тоя трябваше да го направим един министър на асвалта, за друго не става

8

Анонимен

преди 8 години

София и Софийска област са най-опасните земетръсни и свлачищни зони в България

7

ДАА

преди 8 години

БОЙКО И ЛИЛЯНА ПЕЕВСКИ СИ ВЗИМАТ КОМИСИОННИТЕ

6

Анонимен

преди 8 години

НОИ е банкрутирал и ГЕРБ се чудят как да плащат пенсии.Затова подготвят кражбата на Втория стълб.