149

Анонимен

преди 8 години

Да, ама недоинтегрираните си гласуват. И Бат`Сали управлява бойкотиращите българи.

148

Анонимен

преди 8 години

Да не гласуваме е единственият начин да покажем на света, че нашите управници не са с нас. Пускайте невалидни булетини

147

Анонимен

преди 8 години

досега съм гласувал за РЗС АТАКА БСП ПФ дотук

146

Noname

преди 8 години

От хора, които сами си определят, гласуват и приемат и отпуските и заплатите - файда няма!!!

145

Аз

преди 8 години

Не се е родил още човека за когото ще гласувам аз

144

Анонимен

преди 8 години

В момента тези, които ще гракнат, са тези, които купуват гласове. И тези, които посредничат при продажбата.

143

Анонимен

преди 8 години

Нека обясня на неразбиращите. Етническите българи, които не гласуват, така или иначе пак няма да гласуват. Обаче останалите етноси, особено живеещите в чужбина, ако пропуснат едни избори ще трябва да се занимават допълнително за да гласуват. Съответно ще се налага нотариална заверка на заявление, което си е галимация и струва пари. По тоя начин организирания изборен туризъм и купуването на гласове ще се сблъска с допълнителни разходи, което може и да ги направи нерентабилен...

142

тиквоч

преди 8 години

искате не искате ще ме легитимирате за цар и господар.. нещастни пионки

141

Бъдетесилни и здрави

преди 8 години

Четете блога на Спароток. Истински Българин! Боец!

140

Анонимен

преди 8 години

До 167:май сме потомци на най-старите хора на планетата, поне има и такива версия.Ако е така, разбирам защо евреите ни мразят толкова.

139

Шерлок Холмс

преди 8 години

"ще бъде заличен от списъка с избиратели на следващите"Мда. Мирише ми на Страсбург."Italy - 1945-1993. Only symbolic sanctions (publication of lists of non-voters and mention in police certificates that the person had failed to vote, respectively for one month and five years after the election)."Това привеждам за доказателство срещу лъжите на инициаторите на закона, според които в Италия не си можел да си запишеш детето на детска градина. Законът е отменен още през 1993 г.

138

ура

преди 8 години

Днесбг не е коректен!!!Българина не казва "няма да гласувам от "инат" а от инстинтк за самосъхранение, който май започна да се пробужда!!! ХаХа Горко им на червените тахтаби по кожата му. Прекалено дълго спа Български Народе !!! Събуждай се че ми иде да ти издърпам големите уши!!! Виж кви *** са те засипали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

Бъдетесилни и здрави

преди 8 години

Българи, дръжте се като мъже!!! Вие сте потомци на най-стария народ на Европа! Тракийския народ!Отрепките позволили си да се гаврят с нашето достойство ще си получат заслуженото!!!

136

хаха

преди 8 години

И Дупедашните от ненародното събрание показаха колко обичат и уважават тези които им осигуряват беззаконен охолен живот.

135

Ачо

преди 8 години

Със закона запазват сегашното разпределение на порциите и политико- икономическите позиции.Повярвали са си вече,че са незаменими и вечни,а раята само ще слуша и подчинява на всичкитеглупости съчинени от тях.Закона гласи:като не искат да гласуват,ще си се избираме сами и на верните кучета около нас.Самозабравиха се вече,ще ядат скоро хурката!

134

...

преди 8 години

След като 70% от българите няма да гласуват на следващите избори и бъдат заличени от списъците, на по-следващите избори, очаквайте 100% избирателна активност (тъй де, 30%.. ама иначе казано 100%)..Уж е задължително, ама не могат да те задължат.Уж е задължително, апък се предвижда и вариант за измъкналите се от задълженията... че какво му е задължителното тогава?

133

Анонимен

преди 8 години

Да си намалят субсидиите като в Германия и да ми вдигнат заплатата като в Германия и тогава ще им гласувам.

132

Анонимен

преди 8 години

Да помислим,защо депутатите с пълно единодушие решиха вота да бъде задължителен.1-во:задължителният вот им дава надежда,че повече хора ще се дотътрят до урните и ще дадат своя вот за тях.2-ро:колкото повече хора гласуват,повече пари ще се съберат в партийната касичка/като се има пред вид,че един глас струва 11 лв./народните"любимци" още от сега потриват ръце как ще набъбнат банковите им сметки.Затова НЯМА да гласувам!!!

131

Анонимен

преди 8 години

Значи, аз тряблва да изпълнявам нещо, което депутатите ми вменяват като "граждански дълг", но аз как да вменя на държавата да изпълнява своя дълг, към мен - да пази дома и живота ми*******************************Като гласуваш, и ги е страх че ще ги смениш ако не ти харесват с други. Това е най-доброто измислено за сега. Другия вариант е Путин. Няма да ти вменява нищо, ще те насили , и ще казват, че 101% са го избрали

130

Анонимен

преди 8 години

Като няма държава, няма и гражданси дълг!Аз дълг към мафията нямам!